فراخوان ارسال مقاله

۰۲ شهریور ۱۳۹۰ | ۱۷:۰۶ کد : ۶۷۱ اخبار
بدینوسیله به استحضار می رساند که دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج اقدام به انتشار نشریه ای تحت عنوان ((میوه های ریز)) می نماید.
بدینوسیله به استحضار می رساند که دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج اقدام به انتشار نشریه ای تحت عنوان ((میوه های ریز)) می نماید،لذا از کلیه اساتید ،دانشجویان و پژوهشگران گرامی در علوم مرتبط با میوه های ریز (باغبانی ، اصلاح نباتات ، گیاهپزشکی ، خاکشناسی و تغذیه گیاهی ، ترویج ، اقتصاد کشاورزی ، بیوتکنولوژی ، فیزیولوژی و فیزیولوژی پس از برداشت و ...) جهت ارائه مقالات علمی پژوهشی دعوت بعمل می اورد.علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نوع ، دستورالعمل تهیه مقالات و نحوه ارائه مقالات به سایت :www.iauyasooj.ac.ir بخش معاونت پژوهشی /گسترش تولید علم /مجلات علمی مراجعه نمایند.لازم به ذکر است که دریافت مقالات از طریق پست الکترونیکی می با شد و علاقمندان می توانند مقالات خود را به آدرس :j.smallfruits@gmail.com  ارسال نمایند .