مسابقه اینترنتی سی روز سی آیه به مناسبت ماه مبارک رمضان درواحدرودهن

۳۱ تیر ۱۳۹۳ | ۱۶:۳۳ کد : ۶۷ اخبار

مسابقه اینترنتی سی روز سی آیه به مناسبت ماه مبارک رمضان درواحدرودهن
دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد رودهن در ماه مبارک رمضان جهت کارکنان، اساتید و دانشجویان این واحد مسابقه ای قرآنی با عنوان سی روز سی آیه برگزار می کند.
به گزارش خبرنگارفرهیختگان حجت الاسلام صالحی معاون دفتر نهاد ضمن اعلام این خبر افزود: در این مسابقه از هر جزء یک یا چند آیه انتخاب و سوالی متناسب با محتوای آنها طرح شده است. مخاطب می تواند با مراجعه به ترجمه آن آیات پاسخ صحیح را به صورت خلاصه نوشته و برای دفتر ارسال نماید. این مسابقه به صورت اینترنتی و در سایت دفتر نهاد دانشگاه رودهن، سایت بچه های مسجد دانشگاه و نیز سایت رسمی دانشگاه گذاشته شده است و کاربران ضمن پر کردن لیست مشخصات خود جوابهای درست را نیز در محلهای خود تایپ و کلید ارسال را کلیک کنند. آخرین مهلت ارسال پاسخنامه هم اول مرداد ماه سال جاری می باشد.
در ضمن در اواخر ماه مبارک به جوابهای صحیح تر هدایای خوبی اهدا خواهد شد.

1393/4/3 12:03:07

( ۱ )