امضای تفاهم¬نامه همکاری صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با واحد رودهن

۰۳ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۳ کد : ۶۶۸۴ اخبار
با حضور دکتر غلام زاده رئیس صندوق پژوهش و فناوری و مهندس حاجی پور مدیر توسعه پشتیبانی و ارتباط با صندوق پژوهش و فناوری در جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، تفاهم نامه همکاری صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با واحد رودهن امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر حسن شهرکی پور رئیس واحد رودهن ضمن ارائه گزارشی از روند شکل گیری و استقرار شرکت های دانش بنیان در واحد رودهن گفت: یکی از برنامه های این واحد دانشگاهی تبدیل ایده به سرمایه از طریق حمایت از هسته ها و شرکت های دانش بنیان است که بر این اساس کسب منابع غیرشهریه ای  در ردیف اول اولویت ها می باشد.

رئیس واحد رودهن خاطر نشان کرد: یکی دیگر از اولویت های دانشگاه مسئله محور بودن است، چنانچه از آغاز شیوع ویروس کرونا شرکت های فعال در زمینه تولید محلول ضدعفونی‌کننده سطوح،  دست و تولید ماسک  های بهداشتی فعالیت خود را به‌صورت جدی آغاز کرده و در این زمینه محصولات خود را در مراکز درمانی و بهداشتی استان توزیع می نماید.

در ادامه عسکری غلام‌زاده، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه با ارائه گزارشی از اقدامات انجام گرفته در صندوق طی یک سال اخیر مباحثی را در راستای ارائه خدمات صندوق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در جهت هم‌افزایی فی‌مابین در راستای حمایت از پژوهشگران، نخبگان و استادان بیان نمودند.

وی  افزود: برای فعال‌سازی ظرفیت‌های بالقوه، سرمایه‌گذاری و مشارکت در طرح‌های دانش‌بنیان و همچنین مباحث مربوط به عاملیت مالی و صدور ضمانت‌نامه‌های مورد نیاز واحد رودهن، خدمات مربوط به سامانه ستاد  و عرضه تسهیلات به شرکت های مستقر در مرکز رشد، صندوق پژوهش و فناوری اقداماتی را در دستور کار قرار خواهد داد.

درادامه تفاهم‌نامه ای جهت همکاری مشترک میان دو طرف امضا و تبادل گردید و مقرر شد، واحد رودهن به منظور شرکت در مناقصات و دریافت ضمانت‌نامه پروژه‌های برون‌دانشگاه اعضای هیئت علمی خود از ظرفیت خدمات صندوق بهره‌مند شود. حمایت و گسترش بازار محصولات دانایی محور و دانش بنیان و همچنین ارائه کمک ها و خدمات مالی و پشتیبانی به مراکز نوآور و موسسات دانش بنیان  در راستای تسهیل اجرای برنامه چهارم توسعه و قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور از جمله اهداف ذکر شده در مفاد این قرارداد می باشد.

گفتنی است پس از برگزاری این نشست، از شرکت ها و هسته های فناور مستقر در مرکز رشد واحد رودهن بازدید بعمل آمد.

( ۱ )