مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری درواحدرودهن«دروغ و توهین، منطق اروپا و غرب»

۲۸ دی ۱۳۹۳ | ۱۸:۵۶ کد : ۶۶۴ اخبار

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن

«دروغ و توهین، منطق اروپا و غرب»

رودهن:خبرنگارایسکانیوز–ایرج صادقعلی

به گزارش خبرنگارایسکانیوز، حجت الاسلام و المسلمین سراج مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ،در پی توهین نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص)، طی سخنانی ضمن محکوم کردن این عمل غیر عقلانی و ضد دینی، گفت چرا به جای این همه توهین و دروغ، حتی یکبار مسلمانان را به مناظره علمی دعوت نکرده اید؟ آیا جز این است که دست شما در مناظره علمی، خالی است و می دانید که در این صورت بانگ رسوایی تان گوش فلک را کر خواهد کرد؟

وی گفت ، چرا مسلمانان در مقابل حجم گسترده توهین به مقدساتشان، هیچگونه توهینی به اعتقادات مسیحی و یهودی نکرده و نمی کنند؟ آیا جز این است که بر رفتار مسلمانان، عقل و اندیشه حاکم است؟

حجت الاسلام و المسلمین سراج ابراز نمودند ،اگر توهین به مقدسات یک و نیم میلیارد انسان، آزادی بیان است پس چرا حتی یک بار، و در حد یک جمله کوتاه از «هولوکاست» جرأت ابراز عقیده ندارید؟ اساساً چرا هر کسی بخواهد فقط در باره آن به تحقیق بپردازد، به اشد مجازات می رسد؟ با این که یک رخداد صرفاً تاریخی مجهول و بسا مجعول است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت، اگر مسلمانان تروریست هستند، شما بگوئید عوامل جنگ جهانی اول و دوم که در طی آنها، بیش از یکصد میلیون انسان جان باختند، چه کسانی بودند؟ مسلمانان یا اروپا و غرب؟

سراج درادامه اظهارنمودند ،استفاده از سلاح هسته ای که در ظرف چند ثانیه جان هزاران انسان بی گناه را گرفت و دو شهر ناکازاکی و هیروشیما را با خاک یکسان کرد، از سوی چه کسانی بود؟ مسلمانان یا دولت جنایتکار امریکا؟

وی گفت، جنایات جنگی در الجزایر، ویتنام، عراق، افغانستان، غزه، جنگ تحمیلی در ایران، سوریه، جنایات در بوسنی و سایر نقاط جهان توسط چه کسانی انجام شد، مسلمانان یا اروپا و امریکا؟

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اعلام نمودند،از رژیم کودک کش و گرگ صفت صهیونیستی چه کسانی بدون چون و چرا حمایت می کنند؟ مسلمانان؟ یا ...

وشکل گیری گروههای تروریستی مانند القاعده، طالبان و اکنون داعش با حمایت های چه کسانی بود مسلمانان یا ....؟

وی درپایان اعلام نمودند: امیدواریم جهان نسبت به حیله ها و دروغ پردازی های دولتهای اروپا و امریکا آگاه شده و علیه آنان به پا خیزند.

1393/10/28 15:26:40