حجت الاسلام توسلی:استفاده از دانشجو به نفع اندیشه های حزبی خیانت است

۲۳ آذر ۱۳۹۲ | ۱۸:۵۲ کد : ۶۵۶ اخبار
امام جمعه شهرهای پردیس، بومهن، رودهن و آبعلی با بیان اینکه استفاده از ...

امام جمعه شهرهای پردیس، بومهن، رودهن و آبعلی با بیان اینکه استفاده از دانشجو به نفع اندیشه های حزبی خیانت است، سیاسی بازی و سیاسی کاری را عامل تنزل جایگاه دانشگاه خواند.
به گزارش خبرنگارآفرینش، حجت الاسلام حسین توسلی اظهار داشت: 27 آذر همزمان با شهادت جانسوز آیت الله مفتح، روز وحدت حوزه و دانشگاه نیز نامگذاری شده است.
استفاده درست از ظرفیت ایام وحدت آفرین
وی ادامه داد: این روز بزرگ و ایامی مشابه نظیر هفته وحدت تنها نباید با یک اتحاد صرفاً فیزیکی همراه باشد بلکه باید با بهره گیری صحیح از چنین ایامی آرمان ها، اهداف، اندیشه ها و افکار به یکدیگر نزدیکتر شود.
این مسئول اضافه کرد: در همین رابطه باید دیدگاه ها و مواضع حوزه و دانشگاه به لحاظ اندیشه، تفکر و دفاع از آرمان های امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب به یکدیگر نزدیک شود.
توسلی با اشاره به بیانات گران سنگ رهبر فرزانه انقلاب در جمع شماری از مسئولان انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: مقام عظمای ولایت در بیانات گوهربار اخیر خود فرمودند که "به شدت بر حذر باشید از اینکه دانشگاه ها جولانگاه احزاب و گروه های گوناگون شود".
تنزل جایگاه دانشگاه با سیاسی بازی
امام جمعه شهرهای پردیس، بومهن، رودهن و آبعلی با بیان اینکه استفاده از دانشجو به نفع اندیشه های حزبی خیانت است، خاطرنشان کرد: گاه هر گروهی می آید و دانشگاه را بازیچه و ملعبه خود قرار می دهد و از جوانان و دانشجویان به نفع افکار و اندیشه های حزبی خود استفاده می کنند که این یک خیانت است.
وی تصریح کرد: دانشجویان ایران اسلامی باید سیاسی باشند، گروه های سیاسی را مورد شناسایی قرار دهند، خطوط سیاسی را درک کنند و دوست را از دشمن تشخیص دهند، اما سیاسی بازی، سیاسی کاری و حرکت به دنبال باندی خاص، جایگاه دانشگاه را تنزل می دهد.
این مسئول ادامه داد: این چنین شیوه های نادرستی در خط مشی مراکز علمی و دانشگاهی کشور به قول رهبر فرزانه انقلاب ضرر بسیاری برای برنامه های دانش محور و اساسی دانشگاه دارد.

1392/9/23 15:22:54