ترجمه و چاپ کتاب " برنامه ریزی و مدیریت کار بر مبنای پروژه " توسط عضو هیات علمی واحد رودهن

۱۹ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۳ کد : ۶۵۱۴ اخبار
.

کتاب " برنامه ریزی و مدیریت کار بر مبنای پروژه " توسط دکتر رزیتا سپهر نیا عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و رامین مسعودی ترجمه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، کتاب " برنامه ریزی و مدیریت کار بر مبنای پروژه "که در سال(2015) برای اولین بار منتشر شده است، اثری است در خصوص مدیریت پروژه های اجرایی در زمینه های مختلف از جمله پروژه های گوناگون ساخت و راه اندازی مجموعه ها، تدوین و برگزاری برنامه ها و رویدادهای فرهنگی و هنری و به طور کلی مدیریت پروژه در اجرای فعالیت ها متناسب با شرایط و امکانات موجود در هر پروژه و هم چنین ارتقاء بهره وری آن ها از طریق هم افزایی و هدایت اعضای تیم، توسعه اثربخشی و کارایی و نیز پیش بینی در مخاطرات آتی، رصد و پایش مغایرت های احتمالی پروژه ها می باشد.

از ویژگی های بارز این اثر می توان به رویکرد آموزشی و کاربردی در برنامه ریزی و انجام فرامین و مراحل طرح ریزی شده هر پروژه فارغ از بیان کلیات و مقدمات اشاره کرد. در واقع از آن جا که این اثر متناسب دانشجویان و کارشناسان، به خصوص مدیریت با گرایش های مختلف می باشد، می تواند به زبان ساده، گویا و در عین حال تخصصی، مدیریت پروژه را همراه با مثال های واقعی و عینی با متنی ساده، مختصر و کاربردی همراه با درج مصادیق ودر نظر گیری تمرین های متناسب هر قسمت  به نحوی شایسته ای مطرح و فرایند انتقال دانش مدیریت پروژه را به صورت عملیاتی و کسب تجربه مبتنی بر پروژه برای خواننده های این اثر  فراهم نماید.

از این رو این کتاب می تواند بعنوان یک دستورالعمل اجرایی، مفاهیم تخصصی مدیریتی را برای کاربران خود در بازه زمانی کوتاه مدت عملیاتی نماید و راهنمایی برای انجام پروژه های مختلف برای مدیران مرتبط باشد.

( ۲ )