۰۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۶:۴۱ کد : ۶۵۰۰ اطلاعیه ها
با ابلاغی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دستورالعمل اجرایی نحوه ی حضور کارکنان در واحدهای دانشگاهی آزاد اسلامی استان تهران اعلام شد.

دستورالعمل اجرایی نحوه ی حضور کارکنان در واحدهای دانشگاهی استان تهران

ویژه آغاز نیم سال اول تحصیلی سال 1400-1401

بسمه تعالی

در آستانه شروع سال جدید تحصیلی و ایام ثبت نام دانشجویان در راستای آماده سازی دانشگاه ها جهت حضور دانشجویان و با توجه به نزولی شدن موج پنجم همه گیری کرونا و انجام واکسیناسیون بیش از 95% کارکنان و اساتید واحدهای استان تهران، دستور العمل حضور کلیه کارکنان به شرح ذیل از تاریخ 10 مهر ماه 1400 به شرح ذیل ابلاغ می گردد:

حضور کلیه کارکنان به صورت تمام وقت و از ساعت 7:30 تا 14 خواهد بود و دورکاری فقط در شرایط خاص از جمله برای کارکنانی که بیماری زمینه ای داشته و امکان حضور در فضاهای ایمن ندارند و صرفأ با مجوز موردی از دبیرخانه استان تهران مقدور خواهد بود.

رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی حتی برای کسانی که واکسیناسیون کامل داشته اند ضروری است. لذا استفاده از ماسک و رعایت فاصله دو متری و کاهش توقف مراجعین به کمتر از 15 دقیقه در همه ی فضاها ضروری بوده و تهویه مناسب برای همه ی ساختمان ها لازم می باشد . همچنین در اماکن غیر سرپوشیده نیز استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی لازم است.

حداکثر تعداد مجاز کارکنان در هر فضای 15 متر مربع  سه نفر ثابت می باشد؛ همچنین لازم است در هنگام غذا خوردن افراد فاصله مناسب با یکدیگر را حفظ نمایند.

اساتید و کارکنان محترم در اسرع وقت نسبت به تکمیل واکسیناسیون کلیه اعضای خانواده خود اقدام فرمایند.

لازم است در صورت بروز هر گونه علائم مشکوک، به پزشک مراجعه و در صورت وجود هرگونه علائم ابتلای به بیماری از حضور در محل کار خودداری کرده و در قرنطینه خانگی مانده و در صورت لزوم به مراکز درمانی مراجعه فرمایند.

هر فرد مبتلا می بایست اسامی کلیه افرادی که در سه روز منتهی به بیماری با آن ها تماس داشته را به کارگزینی اعلام نموده تا مورد بررسی جهت ابتلای احتمالی، قرار گیرند.

کلیه کسانی که از واکسیناسیون امتناع نموده اند اجازه حضور در محل کار را نداشته و ایام عدم حضور آن ها مرخصی استحقاقی و یا مرخصی بدون حقوق در نظر گرفته خواهد شد.

تبصره : چنانچه فردی بخواهد در محل کار حضور یابد به جهت اطمینان سایر همکاران هر 3 روز یکبار می بایست گواهی تست pcr  منفی ارائه نماید .

در همه اماکن عمومی باید محلول های ضدعفونی کننده دست در دسترس باشد و از ورود افراد بدون ماسک ممانعت به عمل آید. همچنین سطل زباله برای ماسک و دستمال های آلوده در محل مناسب جانمایی شود.

از قرار دادن ظروف غذا بدون پوشش مناسب در یخچالهای مشترک خودداری گردد و پذیرایی در جلسات با رعایت اصول بهداشتی مناسب انجام پذیرد.

به منظور کاهش تراکم در سرویسهای ترابری عمومی، روسای واحدها می توانند ساعت ورود و خروج کارکنان را تا یک ساعت شناور در نظر بگیرند، مشروط بر آن که ساعت حضور موظفی کارکنان کامل شود.

( ۵ )