جزئیات نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان رشته های با آزمون و پذیرش براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی

۱۶ مهر ۱۴۰۰ | ۲۲:۱۴ کد : ۶۴۹۲ اخبار
ثبت‌نام پذیرفته شدگان رشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی و پذیرفته شدگان براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پذیرفته شدگان قطعی انتخاب رشته متقاضیان رشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در آزمون سراسری سال 1400 می توانند  با مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس  edu.iau.ac.ir و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام کنند

این دسته از پذیرفته شدگان می توانند جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام به راهنمای ثبت نام  که در سامانه این مرکز به آدرس  sanjesh.iau.ir  قرار گرفته است، مراجعه کنند.

شایان ذکر است، آن دسته از داوطلبانی که نتایج آن ها به صورت ذخیره اعلام شده می توانند تا ساعت 24 روز شنبه 10 مهر ماه با مراجعه به سامانه  www.azmoon.org  نسبت به ثبت اعلام آمادگی خود برای ثبت نام به صورت اینترنتی اقدام و رسید دریافت کنند. عدم مراجعه به سامانه فوق  در زمان اعلام شده به منزله انصراف از ثبت نام می باشد و هیچگونه درخواستی پس از زمان اعلام شده دریافت نخواهد شد. پس از انقضای مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان قطعی، زمان و چگونگی ثبت نام ذخیره هایی که در موعد مقرر فرم اعلام آمادگی را تکمیل کرده اند، اعلام خواهد شد.

همچنین پذیرفته شدگان براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته مهرماه ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی می توانند از امروز سه شنبه 6 مهر ماه با مراجعه به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام کنند.

نتایج دوره های کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی پیش از این بر روی سامانه  www.azmoon.org  قرار گرفته است

( ۴۲ )