نشریه تخصصی فرهنگی- سیاسی واحد رودهن منتشر شد

۳۰ دی ۱۳۹۱ | ۰۱:۰۳ کد : ۶۴۹ اخبار
راهبرد نشریه تخصصی فرهنگی – سیاسی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری...

راهبرد نشریه تخصصی فرهنگی – سیاسی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن منتشر شد.
به گزارش خبرنگار آفرینش سخنان مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای که در ابتدائی این نشریه آورده شده است اظهار داشتند: برخی کشورها، مقلد تمدن غربند. این ها ممکن است به پیشرفت های صوری نیز برسند اما زیان های بی انتهای ذلت تقلید، آنها را دچار آسیب های جدی می کند و ریشه آنها را از بین می برد بنابراین اگر طوفانی بپا شود توانایی استقامت ندارند.
حجت الاسلام محمد ابراهیم سراج مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و مدیر مسئول نشریه فرهنگی، سیاسی راهبرد فرمود: بیداری اسلامی به عنوان یک آگاهی جمعی و با تکیه بر خدای متعال و اراده مسلمانان و با جهت گیری هوشمندانه بسیاری از مسلمانان از انقلاب اسلامی ایران، موجب تحرکات گسترده و تحولات بسیار مهمی در جهان گردیده است در این شرایط لازم است همه مردم بویژه دانشگاهیان نسبت به این حرکت عمومی جهان اسلام اطلاعات کامل تری را داشته باشد. بدین جهت در شماره جدید نشریه راهبرد، سعی شد تا زوایایی از این بیداری را تبیین نمائیم.
وی عناوین چاپ شده در نشریه را اینگونه بیان کرد:‌
- تغییر سبک زندگی و دستیابی به پیشرفت
- پیش درآمدی بر طرح مجموعه «سبک زندگی اسلامی»
- گفتمانی برای «سبک زندگی» اسلامی