جلسه مدیران سما با رئیس واحد رودهن

۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۶:۵۶ کد : ۶۴۵۳ اخبار
.

با حضور دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ،دکتر محسن نازک تبار معاون آموزشهای عمومی ومهارتی سما و مدیران مدارس سما ، جلسه ای در دفتر رئیس واحد دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن پس از استماع نظر و ارائه گزارش از سوی مدیران مدارس سما ، گفت:  خیلی خرسندم از اینکه همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در خدمت شما مسئولین خدوم  مدارس سما هستم و امیدوارم با مجموع اقدامات انجام شده از طرف دکتر محسن نازک تبار معاون آموزشهای عمومی ومهارتی سما شاهد ارتقای سطح آموزشی به مهارتی باشیم .

شهرکی پور ضمن تشکر از زحمات معلمان مدارس سما به خاطر آموزش مجازی در دوران کرونا،  مدارس سما را سنگ بنای دانشگاه دانست و اظهار کرد  دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با امکانات فرا وان این ویژگی را داراست که از آموزش پیش‌دبستانی تا دکتری تخصصی در حوزه تعلیم و تربیت و کسب علم و دانش فعالیت کند و این ظرفیت در هیچ مؤسسه آموزشی کشور وجود ندارد

.

شهرکی پور  درباره وظایف مدیران مدارس تصریح کرد: فلسفه مدارس سما با دیگر مدارس غیرانتفاعی فرق دارد ما به مسائل انتفاعی و سودآوری آن فکر نمی‌کنیم؛ بلکه رسالت ما در اصل تربیت و ارتقای علمی و فرهنگی دانش‌آموزان است.

رئیس واحد رودهن ضمن تاکید بر هوشمند سازی کلاس ها اظهار داشت: بنا بر چشم اندازی که برای این مدارس ترسیم شده است امیدوارم تا پایان سال جاری شاهد بروز رسانی و تجهیز کلاس ها  برابر آخرین استانداردهای آموزشی باشیم .

( ۲ )