صعود گروهی دانشگاه آزاداسلامی به قله دماوند

۱۲ مرداد ۱۳۹۰ | ۱۶:۲۶ کد : ۶۳۸ اخبار

همایش صعود به قله دماوند زیر نظر اداره کل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد رودهن برگزار شد.
بهرام صالح نیا ریس تربیت بدنی واحد رودهن گفت: در این همایش تعداد بیش از 80 نفر کوهنورد اعم از دانشجو،کارمند و اعضاء هئیت علمی از تیم های(اداره کل تربیت بدنی دانشگاه آزاداسلامی،واحد ورامین،واحد رودهن و تیم پویا از هیئت کوهنوردی خراسان رضوی) شرکت داشتند.
وی گفت از روز چهارشنبه 5/5/90 در واحد رودهن برنامه ریزی شده و پس از اسکان تیم ها در مهمانسرای واحد روز پنج شنبه به سمت قله دماوند عزیمت نموده ایم و . در روز جمعه مورخ 7/5/90 تعداد زیادی موفق به صعود به قله 5671 متری دماوند(بام ایران) شدند.
ریس تربیت بدنی واحد رودهن گفت: این صعود یکی از برنامه های خیلی خوب و فنی بوده که جادارد از اداره کل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی و هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تقدیر و تشکر نمود.
صالح نیا اضهار داشت: هیئت اجرایی این برنامه:نماینده و مسئول کوهنوردی اداره کل ابراهیم آذریون،سرپرست کل برنامه بهرام صالح نیاوسرپرست فنی افشاری.بودند.