راه‌اندازی بیمارستان ۹۶ تخت خوابی در واحد رودهن/افتتاح ۳۴ پروژه IT طی ۶ ماهه آینده

۳۰ دی ۱۳۹۱ | ۰۶:۲۷ کد : ۶۳۴ اخبار

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با اشاره به افتتاح ۳۴ پروژه IT طی شش ماه آینده، از کسب مجوز برای راه اندازی بیمارستان ۹۶ تخت خوابی حضرت ابوالفضل عباس(ع) در این واحد دانشگاهی خبرداد.
علیرضا ایرانبخش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در گفت‌وگوی با خبرنگار آفرینش، با تاکید بر شعار شورا محوری، برنامه مداری و توسعه هوشمند در واحد رودهن، ارتقای کیفیت در حوزه آموزش، پژوهش، فرهنگ و فناوری را از اولویت‌های مهم جهت جذب مخاطبان در واحدهای دانشگاهی دانست.
وی با تاکید بر اینکه طبق سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی، در مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی، شرایط ورود همگان به آموزش عالی فراهم شده است، گفت: با حذف کنکور در مقطع کارشناسی پیوسته ، در حدود 80 درصد رشته‌ها در واحد رودهن، دانشجویان بدون آزمون پذیرش می شوند.
رئیس واحد رودهن افزود: در بازار رقابت بین دانشگاه های کشور، واحدهایی که رویکرد علمی و پژوهشی مناسبی داشته باشند و از ارتقای کیفیت برخوردار باشند گوی سبقت را از سایر رقبا می ربایند.
وی، ترسیم چشم انداز 1404 را در گرو رسیدن به استاندارد‌های بین المللی و شناسایی نقاط قوت وضعف دانست.
ایرانبخش با بیان اینکه اصلاح سبد هرم هیأت علمی، ارتقای اساتید از درجه مربی به استادیاری و بالاتر از اولویت‌های واحد رودهن است، گفت: این واحد دانشگاهی دارای پنج دانشکده مصوب است و در رشته های علوم انسانی، اجتماعی و روان شناسی مجهز به اساتید توانمند و با تجربه است.
وی با اشاره به اینکه واحد رودهن دارای 387 عضو هیأت علمی تمام وقت،16 نفر نیمه وقت و 96 نفر بورسیه است، گفت:‌ امتیاز این واحد دانشگاهی بسیار بزرگ است که تمام سعی و تلاش ما در جهت ارتقای آن به واحد جامع است.
وی ادامه داد:‌ واحد رودهن دارای 17 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و سه رشته در مقطع دکتری است و طی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در جهت توسعه تحصیلات تکمیلی، اخذ مجوز برای راه اندازی 98 رشته تا سال 95 در دستور کار قرار دارد.
وی به انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان روان شناسی، نیروی انتظامی و... اشاره کرد و افزود: راه اندازی انجمن‌های علمی در بخش اساتید و اخذ صلاحیت‌های پژوهشی از وزارت علوم، پاسخگویی به نیاز سازمان‌ها و نهادها در قالب قرار دادهای علمی و صنعتی از دیگر اقدامات صورت گرفته در این واحد دانشگاهی است.
رئیس واحد رودهن، توسعه کتابخانه دیجیتال و عقد تفاهم نامه‌های علمی و پژوهشی با دانشگاه‌های کابل، روسیه، قبرس، کره جنوبی و ....را از گام‌های اساسی در جهت پژوهش محوری دانست.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه محلی برای تجلی علم و فناوری است، از راه اندازی باغ گیاه شناسی در واحد رودهن خبر داد و افزود: موزه علوم زیستی مرکز تحقیقات نانو بیوتکنولوژی نیز مراحل تصویب خود را می‌گذراند و در حال رایزنی برای راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور هستیم.
ایرانبخش با تاکید بر راه اندازی رشته‌های میان رشته‌ای، گفت: سعی شده است از تمامی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در تمام سطوح مدیریتی استفاده بهینه کرد.
وی به برگزاری نشست‌های تخصصی و سخنرانی های علمی در حوزه جوانان و ازدواج، مسابقات قرآن و عترت، قرائت قرآن با حضور قاریان ملی و بین المللی، اولویت بخشی به امر نماز و ... اشاره کرد و بر فرهنگ سازی و برنامه ریزی جهت ارتباط و انس هر چه بیشتر دانشجویان با مسائل فرهنگی وافزایش شناخت معرفتی آنان نسبت به ائمه و اهل بیت (ع) تاکید کرد.
ایرانبخش گفت: ایجاد و برنامه‌ریزی شورای فرهنگی برای تمامی گروه‌ها و به کارگیری ظرفیت‌های فرهنگی برای همه سلیقه‌ها با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از اولویت‌ها در واحد رودهن است.
وی، تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی به سالن‌های ورزشی، تشکیل بازارچه دانشجویی، راه اندازی مهدکودک، سامان دهی تیم‌های دانشجویی، نمایش فیلم و... را از اقدامات صورت گرفته در حوزه معاونت دانشجویی بر شمرد.

رودهن :خبرنگار آفرینش-ایرج صادقعلی

1391/10/30   02:57:20