پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان

۲۹ تیر ۱۴۰۰ | ۲۰:۳۰ کد : ۶۳۱۴ اخبار

دکتر حسن شهرکی پور ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن طی پیامی فرارسیدن عید سعید قربان را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، متن پیام تبریک دکتر شهرکی پور بدین شرح است.

دهم ذی الحجه جلوه گاه رهایی از نفس و عید همه پاکی‌ها و روز کمال و رها شدن از بند تعلقات و جشن رهیدگی از بندگی نفس و تجلی گاه بندگی است.

عید قربان زیبا ترین جلوه بندگی و خضوع خالصانه در برابر خداوند و یاد آور خاطره جاودانگی بندگی و ایثار است، عید نزدیک شدن دل هایی است که به قرب الهی رسیده اند و در مسیر قرب الهی با گذشتن از دلبستگی ها و گردن نهادن بی چون و چرا در برابر امر خدای متعال ، در زمره صابران و بندگان حقیقی راه یافته‌اند.
وی ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهدای مظلوم حادثه منا ، فرا رسیدن عید سعید قربان و روز تجلی کمال انسان و رسیدن به سرمنزل مقصود را خدمت همه مسلمین علی الخصوص استادان، کارکنان، دانشجویان واحد رودهن، تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

دکتر حسن شهرکی پور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن