پیام تسلیت رئیس واحد رودهن به مناسبت سالروز شهادت امام محمد باقر (ع)

۲۷ تیر ۱۴۰۰ | ۰۷:۲۰ کد : ۶۳۰۵ اخبار
.

دکترحسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن طی پیامی هفتم ذی الحجه سالروز شهادت پنجمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام محمد باقر (ع) را به تمامی ارادتمندان خاندان اهل بیت عصمت و طهارت تسلیت گفت.

امام بزرگواری که نمونه کامل علم و زهد بوده و نام گرانقدرشان همواره بر تارک فرهنگ شیعه می درخشد چراکه نقش و تاثیر شگرفی بر گسترش علوم نبوی داشتند. امام محمد باقر علیه السلام با بنیان گذاری نهضت علمی علوی بر غنای گنجینه دانش مسلمانان افزوده و فصل جدیدی را فراروی تاریخ اسلام گشودند.

امید است نسل جوان و آینده ساز کشور بتوانند در پرتو تاسی به سیره این امام همام و تقویت حس علم اندوزی و حقیقت طلبی آینده ای نویدبخش را برای امت اسلامی رقم زده وهمواره در مسیر حق و حقیقت حرکت کنند

بهره مند از علوم لایتناهی آن امام بزرگوار قراردهد