انتخاب واحد رودهن برای جذب دانشجویان بین المللی

۲۳ تیر ۱۴۰۰ | ۱۷:۲۲ کد : ۶۳۰۲ اخبار
دکتر بروجردی معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر رزمی مدیر کل جذب وهدایت دانشجویان غیر ایرانی از امکانات واحد رودهن بازدید بعمل آورند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، ضمن خیرمقدم و اشاره به سوابق ارزنده دکتر بروجردی در مدیریت کلان کشور به خصوص نمایندگی ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی ، بیان داشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن یکی از واحد های عظیم، پرتوان و با سابقه دانشگاه آزاد اسلامی در شرق استان تهران است که به همت مسئولان با هدف والای  تعلیم و تربیت  نیروی متخصص و متبحر در سال 1362 از مقطع کاردانی تا دکتری تخصصی  و در جهت توسعه مفاهیم علمی ، پژوهش های بنیادی و تحقیقات کاربردی و فناوری تاسیس شد .

وی ضمن ابراز آمادگی واحد رودهن جهت جذب و اشتغال به تحصیل دانشجویان خارجی خاطر نشان کرد: به همین منظور یک ساختمان با مساحت بالغ بر13 هزار متر مربع در 6 طبقه، مجهز به کتابخانه مجزا، سالن آمفی تئاتر با ظرفیت 280 صندلی، لابراتوار زبان و  کلاس های آموزشی با کیفیت ساخته و تجهیز شده است که با توجه به برخورداری از سه بلوک خوابگاهی مجزا با ظرفیت پذیرش بالغ بر 700 نفر ،پذیرای دانشجویان خارجی می باشد..

رئیس واحد رودهن حضور دانشجویان خارجی را فرصت مناسبی جهت انتقال مفاهیم ارزشی و انقلابی دانست .

در ادامه دکتر بروجردی، معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در واحد رودهن، امکانات این واحد دانشگاهی را جهت جذب دانشجویان خارجی مناسب ارزیابی کرد  و اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت عظیمی است که هم اکنون 40 درصد از بار آموزش عالی کشور را به خود اختصاص داده است و در سال گذشته با وجود همه گیری کرونا  تعداد 20 هزار دانشجوی خارجی در مقاطع مختلف تحصیلی جذب واحد های دانشگاه آزاد اسلامی شده است.

وی به مسئله حضور قدرت های خارجی بویژه آمریکا در منطقه اشاره کرد و افزود: سیاست جدید کشور های غربی تبدیل پادگان ها به دانشگاه جهت نهادینه کردن ارزش های غربی می باشد و از این رو دانشگاه آزاد اسلامی نیز به عنوان یک نهاد انقلابی وظیفه خود میداند در این حوزه بیش از پیش  ورود نماید و اینک پس از تاسیس چهار واحد برون مرزی،  رایزنی های لازم جهت ایجاد واحد های دانشگاهی در بیشترکشور های منطقه در حال انجام می باشد.

بروجردی ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته در واحد رودهن خاطرنشان کرد: ظرفیت خوابگاهی این واحد دانشگاهی در سطح استان تهران بی نظیر است و برابر بخشنامه جدید سازمان که به امضای ریاست عالیه دانشگاه نیز رسیده است واحدهایی که دارای خوابگاه نباشند حق جذب دانشجوی خارجی را نخواهند داشت.

همچنین ایشان ارشاداتی مبنی بر  تکریم دانشجویان خارجی داشتند و عنوان کردند که نحوه پاسخگویی و ارائه خدمات باید بر اساس برنامه و بهترین نحو ممکن باشد تا موجبات رضایت مندی آنان فراهم شود.

در پایان دکتر رزمی مدیر کل جذب  و هدایت دانشجویان بین المللی دانشگاه، نکاتی را در زمینه آماده سازی و ارتقاء کیفیت خدمات و ارتباط موثرتر با دانشجویان ، ارتقاء وب سایت واحدهای دانشگاهی ، اقدامات فرهنگی و استقبال مناسب از نو دانشجویان خارجی و برگزاری جشن فارغ التحصیلی بیان نمودند

( ۳ )