اهداء کاپ اخلاق به واحد رودهن در مسابقات 4 در 4

۱۳ دی ۱۳۹۰ | ۱۴:۲۶ کد : ۶۲۶ اخبار

دومین دوره مسابقات علمی، ورزشی و هنری دانشگاه های سراسر کشور تحت عنوان برنامه «4 در 4» در گروه علوم انسانی ویژه خواهران و برادران دانشجو در شبکه 4 سیما با اهداء کاپ اخلاق به دانشگاه آزاد اسلامی رودهن به کار خود پایان داد .
 طاهری مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت: مرحله اول مسابقات در اسفندماه 1389 در محل واحد علوم و تحقیقات تهران برگزار شد.
وی افزود : دومین مرحله در آذرماه سال جاری ابتدا ویژه خواهران گروه علوم انسانی برگزار شد و سپس در مسابقات برادران 18 تیم از دانشگاه های دولتی و غیر دولتی حضور داشتند.
طاهری گفت : این مرحله از مسابقات در زمینه علمی – ورزشی و هنری به صورت تک حذفی برگزار شد و 8 دانشگاه به دوره بعد صعود کردند که دانشگاه آزاد اسلامی رودهن به دوره بعد صعود کرد و در دوره بعد که به صورت ضربدر بین دو گروه 4 تیمی برگزار شد واحد رودهن فقط با کسر 7 امتیاز از مرحله نهایی بازماند و قرعه آن با گروه علمی با مشکل روبرو شد، در صورتی که در گروه مقابل با امتیاز خیلی کمتر از واحد رودهن به مرحله بعد صعود کردند.
وی بیان داشت : خاتمه این دوره از مسابقات بین دانشگاه امام حسین (ع) و دانشگاه کاشان برگزار شد که دانشگاه امام حسین (ع)با اقتدار بر دانشگاه کاشان پیروز شد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن و سرپرست گروه که در مراحل قبل سرپرستی گروه واحد رودهن را هدایت می کرد، اظهار داشت :به همین جهت اهدا کاپ اخلاق از سوی دست اندرکاران شبکه 4 به واحد رودهن اختصاص یافت که توان علمی دانشجویان همراه با رعایت اخلاق اسلامی که شامل مدیریت ، برنامه ریزی، نظم و انضباط و رعایت اخلاق اسلامی می باشد.
طاهری افزود : با توجه به توان علمی ، هنری و ورزشی خوب واحد رودهن ، و حمایت همه جانبه رئیس واحد ، هیات رئیسه دانشگاه و تشویق مرکز اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی برای شرکت در این مسابقات انگیزه ویژه به تیم واحد رودهن داده بود و با توکل به خدا و حمایت مسئولین دانشگاه در این مسابقات شرکت نمودیم.
مدیر روابط عمومی واحد رودهن تصریح کرد: برگزاری این مسابقات خیلی ارزشمند است و باعث اتحاد ، همدلی و شناخت بین دانشگاههای دولتی و غیر دولتی می گردد و یک رقابت علمی خوبی است و اسلام روی مسابقات علمی ، تهذیب علم قبل آموزش ، رعایت اخلاق خیلی تاکید کرده است و بحمدا... تیم های خوبی از لحاظ علمی ، هنری و ورزشی و اخلاقی در این دوره از مسابقات شرکت کردند، ولی کم تجربه ای بعضی از تیم ها و عدم سرپرست آنان در روند مسابقات برای تیم و دست اندرکاران مشکل بوجود می آورد.
وی تاکید کرد: ان شاءا... در برگزاری مراحل بعدی مسابقات شاهد حضور بیشتری از دانشگاه های سراسر کشور باشیم.
وی گفت: هدف برد و باخت نیست. هدف ما به اهتزاز درآوردن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، در تمام عرصیه های جهانی است.
طاهری در خاتمه گفت : از دست اندرکاران برنامه «4 در 4» تشکر می کنم و زمان پخش این برنامه، از سوی زیرنویس شبکه 4 سیما، یا روابط عمومی دانشگاه اعلام خواهد شد و علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاع بیشتر به سایت www.4dar4.ir مراجعه کنند.
اسامی اعضای تیم واحد رودهن عبارتند از : رامین افتخاری افشار، محمد مهدی الیکاهی، محمد امرایی، مهدی گودرزی، حسین محسن پور، امیر رمضانی شمس و اسماعیل طاهری مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن.