ایران اسلامی در اوج عظمت و افتخار ایستاده است

۲۷ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۹ کد : ۶۲۰ اخبار

ایران اسلامی در اوج عظمت و افتخار ایستاده است

مراسم بزرگداشت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صدری معاونت فرهنگی اداره کل بنیاد شهید، دکتر نقی شجاع رئیس واحد رودهن، سبحانی رئیس اداره آموزش ادار کل بنیاد شهید، مرادی رئیس بنیاد شهید دماوند و تعدادی از استادان، کارکنان و دانشجویان در مسجد پیامبر اعظم دانشگاه آزاد اسلامی رودهن برگزار گردید.
به گزارش خبرنگارفرهیختگان؛معاون فرهنگی اداره کل بنیاد شهید گفت: حضرت امیر (ع) در نهج البلاغه می فرمایند شما در راه خدا پیکار کنید و برای نسل های آینده مجد و عظمت را به ارث بگذارید، شما جنگ کنید در راه خدا و برای نسل های آینده مجد و عظمت را به ارث بگذارید. اگر ملتی بجنگد و شهامت داشته باشد در مقابل دشمن سر فرود نیاورند و استقامت کنند آن ملت هم در زمان خود و هم در زمان های دیگر پیروز و جاودانه خواهد ماند.
وی گفت: مصداق این فرمایش مولا را در دوران دفاع مقدس و شهادت پرافتخار شهیدانو جانبازی جانبازانو اسارت آزادگان داشتیم؛ و درس معرفت را از آن نوجوان 10 و 12 ساله باید یاد گرفت که وقتی یک زن خبرنگار بی حجاب از او سوال می کند؛ به او می گوید ای زن به تو از فاطمه این گونه خطاب است ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است؛ که این نوجوان در مکتب ایثار و شهادت تربیت یافته که در آن فضای شکنجه و آزار و اذیت این قدرت معنوی را پیدا کند و نترسد و اینگونه بگوید.
وی گفت: این مجد و عظمت ایران اسلامی و یکپارچکی و وحدت اینها میراث مجاهدت های شهدا و جانبازان و آزادگان است.
حجت الاسلام والمسلمین صدری بیان داشت: امروز ایران اسلامی ما در اوج عظمت و در اوج افتخار ایستاده است و نمادهایی از این اقتدار را در مقاومت مردم قهرمان غزه ملاحظه می کنید. ما در امور غزه دخالت نکردیماما مورد حمایت معنوی ملت ایران هستند این است که امروز در سالگرد ورود پر افتخار آزادگان عزیز، بر عزم و اراده و صبر و استقامت و پایداری و مقاومت آنها درود می فرستیم.
امام  می فرمایند: نگذارید پیشکسوتان جهاد و شهادت در پیچ و خم های زندگی به فراموشی سپرده شوند. ما باید اینها را به صورت چهره های مصمم و استوار و قهرمانان جامعه . در سال 1369 اولین گروه آزادگان در چنین روزی وارد میهن اسلامی شدند.
رودهن:خبرنگارفرهیختگان –ایرج صادقعلی
1393/5/27 08:39:59