برگزاری اولین کنگره ملی بزرگداشت میرزا کوچک خان جنگلی همزمان با سالروز شهادت آن مجاهد آزاده

۲۲ آبان ۱۳۹۱ | ۱۲:۴۳ کد : ۶۱۹ اخبار
مسئول کمیته دانشجویی کنگره ملی میرزا کوچک خان اساتید‌...

مسئول کمیته دانشجویی کنگره ملی میرزا کوچک خان اساتید‌، محققان و دانشجویان کشورمان را به مشارکت فعال در ترویج و تبیین اندیشه‌های جهانی میرزا کوچک خان از جمله عدالت خواهی، عشق و آزادگی و استکبار ستیزی، فراخواند.
به گزارش خبرنگار آفرینش ،علیرضا باژرنگ درباره ویژگی‌ها و روحیات میرزا کوچک خان اظهار داشت: برخورداری از روحیه عدالت خواهی، ایمان و خداخواهی، عشق و آزادگی، جمهوری خواهی، مقاومت و استکبار ستیزی، شخصیتی جهانی به میرزاکوچک خان داده است .
ویبا بیان اینکه از سال آینده کنگره میرزا کوچک‌خان جنگلی در سطح بین المللی برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: بدون تردید هر کس از قید و بند نژاد و مرز و جغرافیا فراتر رود، جهانی می‌شود و میرزا از چنین شخصیتی برخوردار است بگونه‌ای که در خارج از مرزهای کشورمان نیز به خوبی با شخصیت این مجاهد انقلابی و مبارز آشنا هستند.
باژرنگ میرزا را روحانی مبارز و انقلابی و فرزند خلف و آزادی خواه ایران زمین دانست و گفت: سرزمین گیلان افتخار آن را دارد که مردی بزرگ و جهانی را در دامان خود پرورانده است و امروز همچون نگینی او را در حلقه انگشتری خویش جای داده است.
وی در ادامه به تشریح اهداف برگزاری کنگره ملی میرزاکوچک خان پرداخت و تصریح کرد: با برگزاری این کنگره به دنبال معرفی و شناساندن هر چه بیشتر و بهتر ابعاد مختلف شخصیتی و رفتاری میرزا و گردآوری اسناد تاریخی در خصوص قیام جنگل هستیم‌.
مسئول کمیته دانشجویی کنگره ملی میرزا کوچک خان همه دانشجویان وجوانان را به مشارکت در برپایی باشکوه این کنگره دعوت کرد و اظهار داشت: در برپایی این کنگره به ویژه اساتید حوزه و دانشگاه و دانشجویان می‌توانند با ارائه توانمندی‌های علمی خود شخصیت میرزاکوچک خان را در ابعاد جهانی معرفی کنند.
وی زمان برگزاری اولین کنگره ملی بزرگداشت کوچک جنگلی را همزمان با سالروز شهادت آن مجاهد آزاده در سراسر کشور به ویژه در استان گیلان اعلام کرد و با اشاره به فراخوان ستاد برگزاری این کنگره ،گفت: اساتید حوزوی و دانشگاهی ودانشجویان در سه بخش علمی-‌پژوهشی‌، فرهنگی‌-‌هنری و مستند می توانند مقالات و آثار علمی‌، پژوهشی و هنری خود را به دبیر خانه کنگره ارسال کنند.
علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت کنگره به نشانی
www.mirzakuchakkhan.ir اطلاعات تکمیلی را دریافت کنند.

رودهن :خبرنگار آفرینش –ایرج صادقعلی

1391/8/22   09:13:04