دکتر مهدوی در مراسم گرامیداشت بیست و نهمین سالگرد تاسیس واحد رودهن

۲۲ آبان ۱۳۹۱ | ۱۲:۴۹ کد : ۶۱۷ اخبار
کارها در هر استان هیات امنایی می شود تا حد زیادی کارها به هیات امناها...

کارها در هر استان هیات امنایی می شود تا حد زیادی کارها به هیات امناها واگذار خواهد شد.
مراسم بیست و نهمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر محمدصادق مهدوی معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، سید مهدی حسینی دبیر منطقه 12، دکتر علیرضا ایرانبخش رئیس واحد رودهن، معاونین، اساتید، دانشجویان و کارکنان و مهمانان برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار آفرینش دکتر علیرضا ایرانبخش ضمن خیرمقدم به مهمانان گفت:خداوند منان را شاکریم که به ما منت نهاد دین مبین اسلام را به ما ارزانی داشت و حدد بیکران ایزدمنان را که به ما نعمت شیعه بودن را هدیه داد. در ایام مبارک و فرخنده ای قرار داشتیم که هنوز از برکاتش برخوردار هستیم، عید قربان عید بندگی را پشت سر گذاشتیم، ولادت امام هادی (ع)، عید غدیر خم عیدی که خداوند بر انسان منت نهاد و دین خود را کامل کرد. آیه مبارکه ای که در سوره مائده نازل شد و نعمت ولایت و امامت را بر ما ارزانی داشت. انشاء‌الله همیشه سایه ولایت بر سر ما مستدام باشد و توفیق این را داشته باشیم که به مقام بندگی برسیم.
وی گفت: انشاء‌الله واحد رودهن جزء خانواده علوم پزشکی خواهد شد و به یاری خدا در 5 رشته، که سه رشته آن دکترای حرفه ای و 2 رشته آن کارشناسی است از بهمن ماه دانشجو پذیرش می کنیم.
دکتر ایرانبخش ادامه داد در حال حاضر 109 رشته مصوب در رودهن وجود دارد که سه رشته آن دکترای تخصصی و 17 رشته آن کارشناسی ارشد می باشد.
رئیس واحد رودهن گفت: تعداد 60000 نوگل از این واحد دانشگاهی فارغ التحصیل شدن که تعدادی از این فارغ التحصیلان اساتید واحدهای دانشگاهی می باشند.

پیش فرض کار علمی، نظریه پردازی و کاربردی کردن دستاوردهای علمی توسعه کارشناسی ارشد و دکتری است.

در ادامه دکتر مهدوی معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: واقعاً برای من مایه بسی خوشحالی است که امروز در جمع شماها هستم. من سعی می کنم که کوتاه صحبت کنم اما بعضی از سیاست های کلان دانشگاه را به سمع و نظر شما برسانم. جا دارد که هر چند از عید قربان و عید غدیر مدتی گذشته من این اعیاد را تبریک می گویم.
دکتر مهدوی گفت: جمعیت دانشجویی اینجا از جمعیت شهر هم بیشتر است. محور توسعه اینجا قطعاً دانشگاه است، برکات خیلی زیادی هم دارد. بخشی از برکاتش را همه می دانند مثل اشتغال، بچه ها همین جا درس خواندند، خیلی از مسئولین و همکاران ما فارغ التحصیل همین جا هستند. انشاء الله بیمارستان که اینجا راه بیفتد من خواهش می کنم که همه تلاش کنند این بیمارستان زودتر ساخته شود. این بیمارستان نقش عمده ای را خواهد داشت هم برای جلوگیری از ضایعات جسمی، اگر خدای نخواسته در شهر و اطراف مشکل و بیماری پیش بیاید زودتر به بیمارستان برسند علاوه بر این وقتی بیمارستان راه بیفتد به دنبال خودش یک حلقه و سلسله ای از توسعه را با خود به دنبال می آورد.

توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی در واحد رودهن

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی در واحد رودهن (40 رشته دکتری و 100 رشته کارشناسی ارشد)، ایجاد معاونت اقتصادی در دانشگاه آزاد اسلامی و کسب منابع درآمد غیر از شهریه، ایجاد کرسی های نظریه پردازی در رشته های مجری دوره دکتری از جمله ادبیات فارسی، تاکید ریاست عالیه دانشگاه جناب آقای دکتر دانشجو مبنی بر حل مشکلات معیشتی اساتید و کارکنان، استفاده از امکانات فکری اساتید و کارکنان دانشگاه از جمله اوامر ریاست عالیه دانشگاه، تاکید تعطیلی روزهای پنجشنبه که از جمله مصوبات کمیته مشاوران دانشگاه می باشد، تغییر ساختار مدیریتی دانشگاه از جمله حذف تدریجی پست ریاست منطقه و تعیین بزرگ ترین رئیس واحد منطقه به عنوان رئیس واحد استانی و واگذاری اختیارات به هیات امنا و افزایش اختیارات روسای واحدها، صرفه جویی و جلوگیری از خریدهای غیر ضروری، جلوگیری از ساخت و سازهای غیرضروری، جلوگیری از استخدام های بی رویه.
در پایان سید مهدی حسینی دبیر منطقه 12 و رئیس اسبق واحد رودهن انتصاب دکتر ایرانبخش را به سمت رئیس واحد رودهن تبریک گفت. وی افزود: با توجه به شناخت مدیریتی که از ایشان دارم امیدواریم شاهد رشد و شکوفایی در این واحد دانشگاهی باشیم و این رشد و توسعه جز با همدلی و تفاهم امکان پذیر نیست و از تمام کارکنان و اعضای هیات علمــی و همچنین همه کسانــــی که لطف فرمودند و بنده را مورد لطف و عنایت قرار دادنـــد تشکر می کنم.
لازم به ذکر است در پایان مراسم از 40 استاد پیشکسوت که در آستانه بازنشستگی می باشند تقدیر به عمل آمد.

رودهن :خبرنگار آفرینش –ایرج صادقعلی

1391/8/22   09:19:57