پیام رئیس واحد رودهن به مناسبت عید سعید فطر و حادثه تروریستی در افغانستان

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۲:۳۶ کد : ۶۱۶۰ اخبار

دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن  طی پیامی ضمن تبریک عید سعید فطر جنایات اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه  و حادثه تروریستی در افغانستان را محکوم کرد

متن کامل پیام به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

ماه رمضان، ماه عبادت، ماه نزول قرآن، ماه ذکرخدا به پایان رسید. خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند. همان بندگان مؤمنی که با روزه‌داری، تلاوت قرآن و اقامه‌ی نماز همراه و هم‌نفسشان در این ایام مبارک بود. امیدواریم خداوند منان به کرم بی‌منتهای خود ما را در زمره‌ی این بندگان خالص قرار دهد

عید فطر روز تولد دوباره انسان و فصل تازه شکفتن ایمان در روح و جان های پاک و بیدار است. عید فطر، عید فطرتهای روشنی می باشد که پس از گذشت ماه مبارک رمضان در نخستین روز ماه شوال اجر و پاداش خود را تنها در قرب الهی جستجو می کنند. روزی است که انسان به فطرت پاک خود باز می‏گردد و به شکرانه این نعمت بزرگ و بی کران، به ستایش باری تعالی پرداخته و زنگار گناه را از آئینه روشن قلب و جان می زداید.
عید فطر به راستی که روز عزیز و خجسته ای است، روزى است که خداوند آن را از میان دیگر روزها بر گزیده است و به بندگان ناچیزش اجازه داده تا در این روز نزد حضرت او گرد آیند و بر خوان کرم او بنشینند و ادب بندگى بجاى آورند.

لذا بر خود لازم میدانم ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و استجابت دعاها، فرارسیدن این عید نورانی را که به حق عید بازگشت به فطرت زلال الهی و جشن تقوا و بندگی است، به تمامی مسلمین جهان به ویژه ملت عزیز ایران و استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تبریک و تهنیت عرض نموده؛ از خداوند متعال رستگاری،عزت و کرامت همگان را مسئلت نموده و به نمایندگی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد  رودهن، ضمن محکوم کردن حملات اخیر رژیم غاصب صهیونیستی به نوار غزه و اعلام انزجار از حمله جنایتکارانه و تروریستی در افغانستان که منجر به شهادت جمعی از دانش آموزان بیگناه گردید را به مردم افغانستان، خانواده های آنها و همه دانشجویان عزیز افغانستانی شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای مجروحان آرزوی شفای عاجل داشته و موفقیت و پیروزی را برای همه ملت های مظلوم و ستم دیده جهان خواستاریم.

( ۱ )