پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن به مناسبت شهادت امام علی (ع)

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۵ کد : ۶۱۴۰ اخبار
.

دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن،  بمناسبت ایام شهادت پیشوای شیعیان حضرت امام علی (ع) پیامی صادر کرد.

ایام شهادت جانسوز مولای متقیان حضرت علی بن ابیطالب (ع)، مقارن است با دومین شب از لیالی پر برکت قدر که مشتاقان و مومنان را به خود می خواند تا  ناب‌ترین و زلال‌ترین صحنه نیایش انسان در مقام بندگی را به نمایش بگذارند.

اینک که در شب‌های پر برکت قدر، خداوند بزرگ را شاکریم که بار دیگر توفیق عبادت و بندگی و بهره‌گیری از معنویات خوان گسترده الهی را نصیب ما فرموده و با یاد بزرگ مرد تاریخ بشریت حضرت امیرالمومنین علی(ع) زیر باران رحمت "لیله القدر" می ایستیم تا جانهایمان تطهیر شود تا شاید به مضمون قدر که می گویند از هزار ماه برتر است، دست یابیم گرچه ما را بر عظمت و شناسایی آن راهی نیست.

ایام شهادت حضرت امیرالمومنین (ع) را به پیشگاه حضرت ولی عصر امام زمان (عج)، ملت شریف ایران به ویژه استادان کارکنان ودانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن  تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.