پیام دکتر حسن شهرکی پور به مناسبت روز استاد

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۹ کد : ۶۱۲۴ اخبار
دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، به مناسبت روز استاد پیام تبریکی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، متن پیام به شرح ذیل است

فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری  و آغاز هفته معلم وتقارن آن با ایام لیالی قدر وشهادت حضرت علی (ع) که به حق معلم انسانیت در تاریخ بشریت است ، یادآور جایگاه والای علم و معرفت و مقام والای معلم در تفکر دینی اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و شکوه و عظمت مردان و زنان فرهیخته‌ای است که در تاریخ پرافتخار این سرزمین، در حریم مقدس دانشگاه و مدرسه و فضای آسمانی تعلیم و تربیت زیباترین جلوه‌های عشق و ایثار را به تصویر کشیده‌اند.

جایگاه معلم و استاد در باور و ارزش های ملت مسلمان ما، جایگاهی رفیع و ارزشمند است. در تفکر دینی ما جایگاه روشنگر چراغ فروزان هدایت و نجات بخش آدمیان از ظلمت جهل ونادانی است.

بی تردید، تجلیل از معلمان و اساتید، تکریم منزلت رفیع علم و علم آموزی است و چه بهانه‌ای نیکوتر از سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری برای بزرگداشت مرتبت والای معلم تا مقام رفیع معلمین را ارج نهیم و قدردان و سپاسگزار این میراث داران انبیاء الهی و صاحبان  معرفت باشیم.

هرچند متاسفانه شیوع بیماری کرونا مانع از دیدار عزیزان فرهیخته شده است امیدوارم هرچه زودتر از این معضل جهانی رهایی یابیم نکته قابل تقدیر این است که ، به رغم شیوع  ویروس کرونا وعدم تشکیل حضوری کلاسها ی درس ، استادان محترم با هماهنگی وجدیت هرچه بیشتر فرایند آموزش وپژوهش را ادامه داده  ودر این رهگذر به تداوم فعالیت های دانشگاه کمک کرده اند شایسته است  از همه عزیزان تشکر وقدردانی شود..

اینجانب به نوبه خود ضمن ارج نهادن به مقام شامخ استاد شهید مرتضی مطهری، فرارسیدن روز معلم واستاد را حضور همه معلمان و استادان فرهیخته داتشگاه آزاداسلامی واحد رودهن  تبریک عرض نموده  و توفیق روزافزون این عزیزان را از خداوند متعال خواستارم.

( ۲ )