پیام تبریک رئیس واحد رودهن به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی(ع)

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۳ کد : ۶۱۱۶ اخبار
دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، به مناسبت فرا رسیدن میلاد امام حسن مجتبی(ع) پیام تبریکی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن، متن پیام به شرح ذیل است:

پانزدهم رمضان سالروز ولادت با سعادت امام حسن مجتبی(ع) آسمان و زمین و هرآنچه در آن است غرقِ سرور و شادمانی است ؛ دلهای عاشق و شیفته اهل بیت (ع) پذیرای میهمان پربرکتی از خاندان پاک رسالت و امامت است . حسن بن علی (ع) چشمه ای جوشان و خروشان از خورشید پر ثمر و با برکت ولایت است که در ماهی عزیز و با شکوه پا به عرصه هستی نهاد و این ماه را با قدوم پربرکت خود آراست.

پیشوای دوم شیعیان، نه تنها از نظر علم، تقوی، زهد و عبادت، مقامی برگزیده و ممتاز داشت، بلکه وجود گرامی آن حضرت آرام بخش دل های دردمند، پناهگاه مستمندان و تهیدستان، و نقطه امید درماندگان بود

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات ، فرارسیدن میلاد سراسر نور و رحمت ، حضرت امام حسن مجتبی (ع) را به عموم شیعیان و پیروان آن حضرت به ویژه اساتید ،کارکنان ،دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن  تبریک و تهنیت عرض نموده، توفیق روزافزون همگان را در راستای حمایت از محرومان و نیازمندان و زدودن غبار فقر از چهره جامعه از درگاه ایزد منان خواستارم .