ارتقاء سطح مرکز رشد واحدهای فناور واحد رودهن

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۷ کد : ۶۱۱۳ اخبار
در آخرین سطح بندی مراکز رشد واحدهای فناور سراسر کشور در سازمان مرکزی، مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با یک پله صعود و امتیاز بسیار نزدیک به سطح ۱ به جمع مراکز رشد سطح ۲ پیوست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با اعلام این خبر گفـت: این موفقیت با بسیج امکانات نرم افزاری و سخت افزاری و توان بالقوه واحد و حمایت همه جانبه از فعالیت های حوزه معاونت پژوهش و فناوری به ویژه در بخش مرکز رشد واحدهای فناور واحد تلاش مضاعفی در مسیر درآمدزایی و همچنین، هدایت اعضای هیات علمی و دانشجویان به سوی فعالیت های فناورانه میسر شد.ه است

وی در ادامه افزود: در این راه، برنامه های مناسبی برای افزایش جذب و استقرار شرکت ها و هسته های فناور با چشم انداز امیدوار کننده، تدارک دیده شده است. علاوه بر این، با حمایت از فعالیت های دفتر ارتباط با صنعت نیز افزایش چشمگیری در جذب طرح های برون دانشگاهی توسط اعضای هیات علمی شاهد بوده ایم.

شهرکی پور ضمن تشکر از تلاش های حوزه معاونت پژوهش و فناوری و مدیریت مرکز رشد واحد بابت دستیابی به این موفقیت خاطر نشان کرد: امیدواریم با برنامه ریزی صورت گرفته، هر چه زودتر و در آینده ای نزدیک مرکز رشد واحد رودهن به سطح یک صعود نماید.. نتیجه چنین ارتقایی افزایش درآمدهای غیرشهریه ای برای واحد خواهد بود. مطمئناً دستیابی به این مهم مستلزم همکاری و مشارکت همه اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان و کارکنان گرامی خواهد بود.