پیام تبریک رئیس واحد رودهن به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان

۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۷:۳۶ کد : ۶۱۰۱ اخبار
دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با صدور پیامی، فرارسیدن ماه مبارک رمضان را به کلیه ، اساتید ،کارکنان، و دانشجویان دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن  متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

"شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَبَینَاتٍ مِنَ الْهُدَى وَالْفُرْقَانِ"

خداوند متعال را شاکریم که یکبار دیگر به ماه ضیافت الهی و ماه نزول قرآن دعوت شدیم و این فرصت را یافتیم تا چشم، قلب و دلمان با نسیم ملایم رحمت و برکت حضرت حق روشنی یابد.

ماه مبارک رمضان، ماه شناخت و معرفت، ماه توبه و مغفرت، ماه عبادت و بندگی خالصانه به درگاه خالق بی همتا، ماه خدا، ماه قرآن، ماه نزول رحمت و ضیافت بیکران الهی و ماه شکستن بت‌های نفس و سجده‌ی عشق بر درگاه معبود یکتا و نامتناهی و ماه آگاهی بیشتر از حقایق هستی است و این هدف در سایه تلاوت قرآن و تدبر در آن به دست می‌آید.

رمضان ماهی است که تمام زمینه های معنوی به منظور گرایش به ارزش های متعالی، برای اقشار مختلف جامعه فراهم است. نهایت لطف خداوند در این ماه شامل انسانها می شود، لطف همین بس که خداوند متعال در ماه رمضان یک شب را به آدمی داده که برتر از هزار ماه است، در شب قدر درهای آسمان بیش از هر زمان بر روی انسانها باز است

اینجانب به نوبه خود فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، بهار قرآن و ماه عبادت های عاشقانه و بندگی خالصانه را به کلیه ، اساتید ،کارکنان، و دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال، قبولی طاعات و عبادات، عاقبت به خیری، سلامتی و توفیقات روز افزون را برای همگان مسئلت دارم.