طبیعت گردی و صعود به قله ۲۷۵۰ متری آراکوه

۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۶:۵۱ کد : ۶۰۹۹ اخبار
تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن متشکل از آقایان: علی براری، نوروز رضایی، مرتضی فکری و حسین همتی به سرپرستی بهرام صالح نیا قله ۲۷۵۰ متری آراکوه را فتح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر بهرام صالح نیا مدیر گروه تربیت بدنی و عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی گفت: همه به اهمیت سلامتی و صرف زمان و تلاش برای آن آگاه هستیم. همچنین همه می‌دانیم که بهترین راه داشتن جسمی سالم از طریق ورزش و تغذیه سالم است اما متاسفانه عادت کردن به ورزش های  منظم کمی دشوار است.

وی در ادامه افزود: طبیعت گردی وکوهنوردی از فعالیت‌های ورزشی است که فواید زیادی برای سلامتی و تندرستی بدن در هر سطحی دارد و اگر به دنبال روشی برای بهبود سلامتی و تندرستی بدون صرف هزینه باشگاه هستید، طبیعت گردی بهترین انتخاب است.

آراکوه به دلیل وسعت زیادی که دارد در دامنه‌های آن روستاهای متعددی شکل گرفته است. از جاجرود و لتیان و هنزا و نیک نامده و رسنان و لواسان بزرگ و علایین و کلگدر گرفته تا سعیدآباد و کمرد و خرمدشت و شهر جدید پردیس و واصفجان و همه و همه در دامنه‌های این کوه بزرگ استقرار یافته‌اند.

( ۳ )