دیدار جمعی از مدرسان و مربیان رشته موتورسوارى و اتومبیلرانى با رئیس دانشگاه رودهن

۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۷ کد : ۶۰۹۲ اخبار
با حضور جمعی از مدرسان و مربیان رشته موتورسوارى و اتومبیلرانى جمهورى اسلامى ایران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، پیرامون راه اندازی یک آکادمی ورزشی در بخش رودهن بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، در ابتدای این نشست دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، ضمن خیرمقدم و استقبال از میزبانی و تلاش در راه علمی کردن این ورزش گفت: در اقصی نقاط کشور جوانان زیادی علاقمند به این رشته ها هستند و  با توجه به رعایت استانداردهای ایمنی می توان بستری مناسب برای تخلیه انرژی جوانان فراهم کرد.

شهرکی پور از اثرات مثبت و اصلاح الگوی جوانان در استفاده صحیح  از موتورسواری به عنوان یک ورزش نیز یاد کرد و گفت: ما گاها شاهد بروز یکسری رفتارهای نامتعارف و نابهنجار جوانان موتور سوار در سطح خیابان ها هستیم و چنانچه ما کار را از  سنین پایه شروع کنیم  قطع به یقین شاهد اصلاح الگوی استفاده از موتور به عنوان یک ابزار ورزشی خواهیم بود..

مدرسان و مربیان  کمیته های فدراسیون موتور سواری کشور نیز با تایید سخنان رئیس واحد رودهن از تلاش و علاقه   خود جهت آکادمیک کردن این ورزش در واحد رودهن خبر دادند و ابراز داشتند: با توجه به کار کارشناسی بعمل آمده  ، شهر رودهن دارای امکانات بالقوه جهت افتتاح آکادمی در شرق استان تهران می باشد

استفاده از تمامی ظرفیت های موجود در رشته های موتورسواری و اتومبیلرانی براى بانوان و آقایان از سنین پایه، تاکید بر مبحث آموزش، برگزاری کلاسهای آموزشی، توجیهی و دانش افزایی و مهارت هاى فردى  برای قابلیت هاى موجود  و حضور مربیان و قهرمانان در سراسر کشور و توجه به برنامه های دانش افزایی  از جمله مسائل مطرح شده در این جلسه بود.

لازم به ذکر است در این جلسه ساسان اکبرى از قهرمانان، مربیان و مدرسین  و بهرام زارع از مدرسین و مربیان موتورسوارى و ایزد والایى از مربیان رشته اتومبیلرانى و محمدرضا بهرامى از مدیران بخش آموزش باشگاه موتورسوارى و اتومبیلرانى تهران و بخش رسانه ملى نیز حضور داشتند.

( ۲ )