ساخت دستگاه مبدل انرژیهای هدر رفته با انرژی الکتریسیته

۱۲ بهمن ۱۳۸۹ | ۱۵:۰۷ کد : ۶۰۷ اخبار
                خبرگزاری ایسکانیوز:
دکتر عباس عباس زاده شهری عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با همکاری دانشجوی کارشناسی ارشد واحد همدان و کامبیز مهدیزاده فرساد دانشجوی کارشناسی ارشد واحد دماوند «دستگاه مبدل انرژیهای هدر رفته به انرژی الکتریسیته (روشی جدید برای تولید برق)" را اختراع کردند.
                  به گزارش روزدوشنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"؛دکتر عباس زاده عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری دانشجویان کارشناسی ارشد خویش به نامهای روشنک رجبلو و کامبیز مهدیزاده فرساد توانستند ساخت نمونه دستگاه با شماره ثبت 389100513 و شماره اختراع 68434 در تاریخ 29/10/89 به ثبت برسانند.

وی در مورد ساخت این دستگاه اظهار داشت: با توجه به پیشینه انرژی الکتریسیته و تولیدبرق، تاکنون روشهای مختلفی برای تولید آن ارائه شده است. از طرفی با توجه به نیاز روزافزون به این انرژی در عرصه های مختلف و همچنین کمبود منابع مورد نیاز در کشورمان درصدد آن برآمدیم که با روشی جدید و طراحی یک مبدل، انرژیهای هدر رفته را مهار و از آنها برای تولید برق استفاده نماییم.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت: در حال حاضر صرفه جویی در مصرف انرژی و استفاده بهینه از انرژیهایی که به هدر می روند بزرگترین هدف جوامع در حال توسعه ، برای رشد و کمک به اقتصاد کشور می باشد.

در این زمینه هر کار و طرح پژوهشی که سبب شود این هدف والا به وقوع بپیوندد گامی مثبت برای پیشرفت صنعتی و اقتصادی کشور و قطع وابستگی خواهد بود. علاوه بر این می توان با ایجاد یک چرخه تولید و مصرف در مورد وسایل خاصی که قابلیت اتصال به این مبدل را دارند و خودشان نیز با برق کار می کنند از خود وسیله برای استفاده از آن سود جست.

عباس زاده در مورد ادعای اختراع خود مواردی از قبیل قابلیت اتصال به هر ابزاری با حرکت رفت و برگشت قائم یا افقی، قابلیت نصب در مکانهایی با جریان متلاطم ، تولید برق از انرژیهای هدر رفته که در ظاهر هیچ ارزشی ندارند و سازگاری این دستگاه و انرژیهای آن با محیط زیست و سلامت انسان (پارامتری که امروزه متولیان محیط زیست از جمله سازمان حفاظت محیط زیست تاکید زیادی بر آن دارند) را از محاسن این دستگاه برشمرد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در پایان گفت: «این دومین اختراع ثبت شده اینجانب طی چند ماه اخیر می باشد و با داشتن دانشجویان علاقمندی مثل رجبلو و مهدیزاده ، با اطمینان خاطر نشان می کنم که در آینده حرفهای بیشتری برای گفتن خواهیم داشت.
وی با اعلام اینکه هیچ دریای آرامی ناخدای قهرمان نخواهد ساخت، تصریح کرد: به مانند اختراع قبلی ، تمام هزینه های صرف شده در این اختراع را شخصاً به همراه رجبلو و مهدیزاده متقبل شده ایم و استدعا دارم که دولت محترم و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی که خود عضو این مجموعه بزرگ می باشم در این زمینه نیز مساعدت نمایند و از نظر مالی رهگشا باشند.
                                خبرنگار:604