پیام تبریک رئیس واحد رودهن به مناسبت سال نو

۳۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۶ کد : ۶۰۶۷ اخبار
دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با صدور پیامی به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز، آغاز سال جدید را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رو.دهن در متن این پیام آمده است:

بهار از زیباترین مواهب الهی است که انعکاس روح لطیف طبیعت را به بشر نوید می دهد و تازگی و لطافت را در ضمیر انسان زنده می کند و مژده دگرگونی، نوآوری و طراوت را به ارمغان می آورد تا با امید دوباره تغییر، به سوی بهترین ها در مسیر بالندگی و توسعه حرکت کنیم.

تجدید حیات طبیعت یادآور آن است تا روح و روان خود را جلایی دوباره بخشیم و با نگاهی نو به زندگی، مهربانی، دوستی و صداقت را با یکدیگر به ارمغان بیاوریم.

امیدوارم با رعایت کامل و دقیق پروتکل های بهداشتی در شرایط ویژه کنونی، با عنایت خداوند متعال؛ همه ما بتوانیم با پذیرش مسئولیت بیش از پیش، محیطی آرام، با نشاط و سرشار از سلامتی برای فعالیت های علمی و آموزشی استادان و دانمشجویان فراهم آوریم.

اینجانب ضمن تقدیر از زحمات ارزشمند شما سروران گرامی در سال ۹ ۱۳۹  فرا رسیدن عید باستانی نوروز و آغاز سال نو را به محضر اساتیدگرامی، دانشجویان عزیز و کارکنان خدوم دانشگاه  آزاداسلامی واحد رودهن صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و در پرتو الطاف رحمانیش، سلامتی و بهروزی، طراوت و شادکامی، و عزت و کامیابی برای همگان آرزومندم.

امید روزهای بهتر و زیباتر همراه با بهروزی، پیروزی و موفقیت در سالی سرشار از برکت و نعمت و صحت و سلامتی در کنار عزیزانتان را از درگاه احدیت مسالت می نمایم. امید که تحت زعامت رهبر معظم انقلاب، سال 1400 به فضل الهی، سال ظهور مهدی فاطمه (عج) باشد. انشاالله