قدردانی از خدمات بازنشستگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۲ کد : ۶۰۶۶ اخبار
در آستانه آغاز سال نو، طی مراسمی با حضور دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر ابراهیم ذوالقرنین معاون توسعه و مدیریت منابع و سید صالح مرادی رئیس اداره مالی در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی ، از خدمات کارکنان بازنشسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر حسن شهرکی پور  رئیس واحد رودهن، ضمن تبریک ولادت حضرت امام حسین(ع) حضرت ابوالفضل(ع) و روز جانباز و نیمه شعبان و آرزوی سلامتی در سال جدید، بازنشستگی را  آغاز فصلی نوین در زندگی انسان دانست و گفت: شما عزیزان 30 سال از عمر پربرکت خود را در راه خدمت به علم صرف کرده اید  وکسب تمامی موفقیت ها و پیشرفت های دانشگاه مرهون تلاش ها و زحمات بی شائبه شما می باشد.

وی در ادامه افزود: تکریم و تجلیل از بازنشستگان فرهنگی ، تجلیل از علم ،معرفت ، دانش ، فرهنگ و شرافت است و اگر تا دیروز خدمتگزار ساحت علم  بودند، امروز الگوی جامعه هستند که باید از ظرفیت وتجارب آنها نهایت استفاده را کرد.

در پایان این مراسم، از زحمات همکاران بازنشسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تجلیل بعمل آمد.