پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به مناسبت ولادت امام حسین (ع) حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روز جانباز

۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۴ کد : ۶۰۶۵ اخبار
دکترحسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در پیامی فرارسیدن ماه شعبان المعظم و اعیاد ولادت حضرت امام حسین(ع)، حضرت ابوالفضل العباس(ع) و امام سجاد (ع) و روز پاسدار و جانباز را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دراین پیام آمده است:

سوم و چهارم شعبان المعظم سالروز میلاد با سعادت بزرگ پاسدار دین و آزادگی ، سرور و سالار آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)  و بزرگ جانباز دشت نینوا، حضرت ابوالفضل العباس(ع)  است که امام عارفان و مقتدای انقلاب حضرت امام خمینی (ره)  به میمنت و پاسداشت این ایام خجسته از آنها به عنوان روز پاسدار و روز جانباز یاد نموده.است.

رشادت‌ها و حماسه آفرینی سبزپوشان پاسدار و جانبازان و ایثارگران گرانقدر در طول هشت سال دفاع مقدس به عنوان برگ زرینی در دفتر خاطرات ملت ثبت و هرگز از اذهان مردم شریف ایران اسلامی پاک شدنی نیست و امروزه نیز در عرصه‌های مختلف دفاعی، فرهنگی، تولید علم و فناوری با حضور فداکارانه، فعالانه و خستگی‌ناپذیر خود، امنیت، استقلال، عزت و سرافرازی را برای میهن عزیز اسلامی مان به ارمغان آورده اند. اینجانب ضمن تبریک اعیاد فرخنده و پربرکت ، فرارسیدن سالروز  ولادت حضرت امام حسین (ع)  و روز پاسدار، ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز و پنجم شعبان ولادت امام سجاد (ع)  را به همه پاسداران مخلص و جانبازان و ایثارگران گرانقدر و خانواده‌های معزز آنان و اساتید ،کارکنان ودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحدرودهن  تبریک عرض نموده، موفقیت روز افزون همگان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.