برگزاری کارگاه بینش مطهر در واحد رودهن

۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۸ کد : ۶۰۵۴ اخبار
به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، اولین کارگاه بینش مطهر ویژه اساتید وکارکنان با حضور دکتر حمیدرضا فاتحی، دکتر علی رضا رهی، حجت الاسلام سید مهدی رضایی وعباس راعی در سالن کنفرانس دکتر حسابی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد رودهن، به دنبال اجرای طرح ملی بینش مطهر در دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن نیز  با شرکت بیش از هفتاد نفر از اساتید و کارکنان دانشگاه، به جمع برگزار کنندگان این طرح پیوست..

تفاوت آزادی عقیده و آزادی تفکر از دیدگاه شهید مطهری، تامین مبانی آزادی در اسلام  نقش علم در تامین آزادی و مفهوم آزادی و اقسام آن از محورهای  بحث این جلسه  بود.

لازم به توضیح است که اولین دوره «طرح ملی بینش مطهر» از بهمن ماه 1399 توسط مرکز هیات جذب دانشگاه آزاد اسلامی آغاز گردیده، با بیش از 7700 نفر از اساتید و کارکنان شرکت کننده به طور همزمان در کلیه واحد های دانشگاه آزاد اسلامی در حال اجراست و بحث «آزادی انسان» از دیدگاه شهید مطهری که توسط دکتر سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی رئیس هیات جذب دانشگاه، هر هفته سه شنبه ها ساعت ده تا دوازده در سالن شهید مطهری واحد علوم و تحقیقات سازمان مرکزی دانشگاه برگزار می گردد، علاقه مندان می توانند از طریق سایت آپارات مباحث را دنبال کنند.

( ۲ )