پیام رئیس واحدرودهن به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر

۰۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۸:۱۳ کد : ۶۰۱۵ اخبار
دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، با صدور پیامی، ولادت با سعادت حضرت علی (ع) و روز پدر را تبریک گفت:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ،متن پیام به شرح زیر است:

۱۳ رجب سالروز ولادت با سعادت حضرت علی (ع) امیرالمومنین و بزرگ مرد عدالت و معنویت، مظهر شجاعت و انسانیت و همچنین روز پدر است.

بی تردید حضرت علی (ع) یاور راستین و همیشگی پیامبر گرامی اسلام(ص)، در ترویج و گسترش دین مبین اسلام و ارزش های الهی و توحیدی آن ، تلاش بسیار و نقش بسزایی داشته و عدالت بزرگترین شاخص بزرگ مردی است که در مسند قضاوت هیچگاه از آن عدول نکرد و همواره پیروان خود را به این امر الهی فرا خواند.
پیرو امیر المؤمنان بودن به معنای گام برداشتن در مسیر الهی اوست ؛ هرگاه همراهی عزت مندانه ایشان با حضرت محمد(ص) را به یاد می آوریم، آنگاه که ترویج دین خطرات و مخاطرات خود را داشت و نیز آن هنگام که اندیشه های متعالی ایشان در تبیین راهبردهای اساسی حکومت داری در نامه تاریخی ایشان به مالک اشتر را می خوانیم، رهبر و امیری را تصویر می کنیم که به راستی کائنات در برابر عظمت و شکوه بی مانندشان تعظیم کرده و به راستی هر فصل از زندگی پربارشان از شکل گیری دین، کانون خانواده، شجاعتشان در نبرد با دشمن، سکوتشان آنگاه که باید لب فرو می بست ، قضاوتشان و راهبری امت و ... سرشار از پند وحکمت و معرفت است و امید است توفیق آن را داشته باشیم رهرو راستین آن حضرت باشیم.

همچنین برخود لازم می دانم روز پدر را صمیمانه به همه پدران فداکار این مرز و بوم تبریک و تهنیت عرض کرده و ضمن آرزوی توفیق و سلامتی برای استادان ،کارکنان و دانشجویان واحد رودهن، امید است در پرتو عنایت خداوند متعال همواره سربلند و تندرست باشید.

دکتر حسن شهرکی پور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن