برگزاری کارگاه معرفت افزایی تبیین حکومت دینی در واحد رودهن

۲۹ آبان ۱۳۹۱ | ۱۲:۴۷ کد : ۶۰۰ اخبار

به همت دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن یک دوره سه روزه کارگاه معرفت افزایی استادان با موضوع "تبیین حکومت دینی" برگزار شد.
حجة الاسلام محمد ابراهیم سراج مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در خصوص این کارگاه معرفت افزایی اظهار داشت:کارگاه ذکر شده، با هدف دانش افزایی در حوزه علوم اسلامی برای استادان محترم این واحد و با حضور استادمحترم حضرت آیة الله سید عبدالهادی حسینی شاهرودی، عضو محترم مجلس خبرگان رهبری، برگزار شد و با استقبال بسیار خوب اساتید این دانشگاه همراه گردید.
حجة الاسلام سراج محورهای اصلی مباحث این جلسات را به شرح زیر اعلام کرد: نظریه های حق حاکمیت، شکل های اجرایی حق حاکمیت، تبیین حکومت ولایی و نقش مردم، حدود ولایت فقیه، تبیین اهداف حکومت اسلامی و مقایسه های، ارزیابی سایر نظریه های حق حاکمیت و انواع حکومت، قانون اساسی و انگاره زنی ها، اخلاق سیاست و کشورداری و حقوق متقابل مردم و حاکم.
قابل ذکر است که آیة الله حسینی شاهرودی در زمینه موضوع (تبیین حکومت دینی) دارای اثر علمی خوبی هستند که از متن کتاب ذکر شده نیز چهل سئوال تستی طرح و در اختیار اساتید محترم قرار گرفت تا از مزایای شرکت در مسابقه علمی فوق بهره مند شوند.
حجة الاسلام سراج در پایان از همکاری شایسته دکتر ایرانبخش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و معاونین وی و سایر مجموعه های فعال از جمله روابط عمومی دانشگاه قدردانی کرد.

رودهن :خبرنگار آفرینش –ایرج صادقعلی

1391/8/29  09:17:12