داوری آثار مربوط به جشنواره از حماسه تا حماسه در واحد رودهن

۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۳ کد : ۵۹۹۶ اخبار
با حضور حجه الاسلام محمد حسین احمد زاده معاون فرهنگی دانشجویی واحد رودهن، دکتر یدالله احمدی از اساتید گروه معماری و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه، داوری آثار جشنواره از حماسه تا حماسه در سالن کنفرانس پروفسور حسابی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن: در این جلسه، آثار ارسالی به بحث و برسی گذاشته شده و پس از امتیاز دهی به آثار برگزیده در واحد رودهن جهت داوری  به استان ارسال گردید.

لازم به ذکر است جشنواره مذکور با همت معاونت فرهنگی دانشجویی  دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت های مهم ملی مذهبی(دفاع مقدس – اربعین حسینی- روز دانشجو-  9 دی ماه- شهادت سردار سلیمانی و دهه فجر) و خلق آثار هنری در موضوعات مذکور در سطح کشور به عنوان یک فعالیت فرهنگی برگزار گردید.

( ۲ )