دکتر علیرضا ایرانبخش در مراسم قرعه کشی حج عمره واحدرودهن

۱۳ دی ۱۳۹۱ | ۱۸:۰۸ کد : ۵۹۶ اخبار

مراسم قرعه کشی حج عمره دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاداسلامی شرق  استان تهران (رودهن ، فیروزکوه ، دماوند ، پردیس، بومهن) با حضور دکتر علیرضا ایرانبخش رئیس واحد رودهن ،حجه الاسلام ابراهیم سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن ، معاونان و مدیران فرهنگی واحدهای مذکور برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار آفرینش ،در ابتدای مراسم دکترایرانبخش رئیس واحدرودهن ضمن خیر مقدم و عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی اظهار داشت : با تاسی به قرآن و عترت و رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری بتوانیم در مسیر انقلاب و اهداف شهدا و ایثارگران گام برداریم.
سپس دکتر مجتبی محمدی مدیر فرهنگی واحدرودهن ، گزارشی از آمار ثبت نام دانشجویان و سهمیه واحدها اعلام نمود. در ادامه حجه الاسلام ابراهیم سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن اظهار داشت : تزکیه نفس ، راه های مختلفی دارد و از بهترین آن حج است و جوانان ما علاقه زیادی به سفر حج و عتبات عالیات دارند. و در فرمایشات مقام معظم رهبری در خراسان شمالی ، معظم اله بیان نمودند. خوشبختانه ، گرایش جوان ها در مراسم اعتکاف و حج سال به سال افزایش      می یابد.
سراج گفت: ما باید در کارگاه های آموزشی ، فلسفه حج را برای دانشجویانیکه عازم می شوندتبین کنیم چون اگر سفر حج بدون شناخت و دانشجویان با مناسک حج آشنا نشوند از این سفر معنوی توشه مناسبی بهره مند نخواهند شد و دانشجویان باید بدانند یک رکعت نماز در مسجدالحرام و مسجد نبی (ص) چه قدر ثواب دارد.
وی گفت : واحد رودهن در سنوات گذشته میزبان مراسم قرعه کشی حج عمره دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاداسلامی شرق استان تهران بوده است و امروز هم مراسم قرعه کشی به عمل می آید.
و دانشجویان جهت کسب اطلاع می توانند به سایت اینترنتی واحدهای مربوطه یا معاونت های فرهنگی خود مراجعه نمایند./ه

رودهن :خبرنگار آفرینش –ایرج صادقعلی

1391/10/13 14:38:59