برگزار ی مراسم دهه فجر دردانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن با حضور در مزار مطهر شهید گمنام

۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۸:۲۳ کد : ۵۹۵۷ اخبار
با حضور سردار شیخی رئیس محترم بنیاد حفظ آثار وارزشهای دفاع مقدس، استان تهران دکترحیدری فرماندار شهرستان دماوند، دکترحسن شهرکی پور رئیس واحدرودهن، مهندس ذوالفقاری بخشدرار رودهن، دکتر ملیحی رئیس بنیاد شهید شهرستان دماوند، هیات رئیسه دانشگاه و جمعی از مدیران وکارکنان واحد، مراسمی به مناسبت گرامیداشت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی در مجموعه ورزشی شهید چمران دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، این مراسم که به همت معاونت فرهنگی ودانشجویی با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی برگزار شد، دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، ضمن خیرمقدم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب گفت: دهه فجر، سرآغاز طلوع اسلام، خاستگاه ارزشھای اسلامی، مقطع رهایی ملت ایران و بخشی از تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا ساخته است .در دهه فجر، اسلام تولدی دوباره یافت و این دهه در تاریخ ایران نقطه ای تعیین کننده و بی نظیر بشمارمیرود.

وی افزود: در میان اقشار مختلفی که در جریان پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل(ره) وظایف مهمی را بر عهده گرفتند، نباید از تلاش های خستگی ناپذیر دانشگاهیان و به خصوص اساتید و دانشجویان غفلت کرد.دانشگاهیان هیچ گاه در قبال رویدادها و تحولات سیاسی و اجتماعی مهم در سطح کشور سکوت نکرده و در دوره سلطنت پهلوی نیز بارها تاثیرگذاری و دغدغه های خود را نشان دادند.. همسو بودن دانشجویان با تحولات جامعه ایران و حضورآنان در اکثر مراکز آموزش عالی به خصوص در سالهای آخر عمر حکومت پهلوی ، تصویری دقیق تر از نقش و جایگاه دانشجویان در آن مقطع تاریخی به دست می دهد. بیشتر دانشجویان در این دوره خواستار ایجاد دگرگونی های بنیادی اقتصادی ،سیاسی و ایدئولوژیک در نظام حکومتی پهلوی بودند .

شهرکی پور خاطر نشان کرد: همراهی دانشجویان و تشکل های دانشجویی با روحانیت و تبعیت از رهبری حضرت امام(ره) ، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، مشارکت در انقلاب فرهنگی و حضور فعال در جبهه های جنگ حق علیه باطل تاثیرگذاری خود در صحنه سیاسی ایران را حفظ کردند و با پایان جنگ تحمیلی نیز دانشجویان و دانشگاهیان در بازسازی کشور نقش مهمی را ایفا نمودند.

در ادامه، سرتیپ پاسدار شیخی مدیر کل بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس استان تهران ضمن تبریک آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی و ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشگاهیان واحد رودهن گفت: بفرموده مقام معظم رهبری ما اکنون در گام دوم انقلاب قدم برمیداریم و اگر بخواهیم حوادث تلخ و شیرین آن را تبیین کنیم باید به آغاز انقلاب برگردیم که دوفاکتور اساسی آن  امام و امت بودن که البته  محرک آن اسلام عزیز بود

وی افزود : در فرایند انقلاب امام موضوعات مهمی را مد نظر داشتند که از جمله  آنها ایمان بخدا، ایمان به مردم و ایمان به مسیری بود که انتخاب کرد، و با تمام مشکلات هرگز ذره ای از مواضع خود کوتاه نیامد  .

شیخی خاطر نشان کرد: ما وظیفه داریم واقعیت های  انقلاب را به نسل های بعدی انتقال ، تا دشمن بین مردم و ولایت فقیه فاصله ایجاد نکند .

وی تصریح کرد: محور هایی که ما باید مد نظر داشته باشیم اخلاص، توکل بخدا و اخلاق مداری ، عدالت محوری و امید داشتن به لطف خداوند است  .

در ادامه این مراسم، دکتر حیدری فرماندار شهرستان دماوند نیز ضمن تبریک دهه فجر و تشکر از میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در برپایی مناسبت ها گفت: جریانات سیاسی با نگاهی به دوران انقلاب به دنبال خدمتگزاری باشند، نه کسب قدرت، شخصیت کاریزماتیک و شجاعت امام خمینی(ره) در بین شخصیتهای دنیا مثال زدنی است.

در کنار موضوعات دینی، اسلامی و ارزشی، یکی از موضوعات ویژه در انقلاب اسلامی، وحدت معجزه‌آسای مردم بود.

وی افزود: انقلاب اسلامی و شهدای ارزشمند، متعلق به مردم هستند، هر جریانی که در چارچوب عقاید مردم است، می‌تواند خود را انقلابی بنامد.

ما جوانان و نوجوانان زیادی در بین شهدای دفاع مقدس داشتیم که حضورشان نشات گرفته از جریان انقلاب اسلامی بود

استقلال و آزادی شعار مردم آن زمان بود و در این راستا حرکت کردند، این موضوع برای دشمنان ایجاد نگرانی کرد که در نهایت منجر به تحمیل جنگ هشت ساله شد.

حیدری درادامه بیان کرد: با وجود سپری کردن دوران پر افتخار انقلاب و دفاع مقدس، جای تعجب دارد که در روزگار امروز برخی از جریانات سیاسی برای به دست آوردن قدرت چشم خود را نسبت به گذشته بسته و شهدا و ایثارگری‌های آنها را نادیده می گیرند.

ما در ماه‌های آینده شاهد رقابت برای خدمتگزاری به مردم هستیم، در این خصوص نباید مسیر را به گونه ای ببریم که مردم احساس کنند رقابت‌ با هدف کسب قدرت است.

اگر امروز مردم احساس گله‌مندی از برخی مدیران دارند، به این دلیل است که این افراد از آرمانهای انقلاب انحراف پیدا کردند

مبلغین دینی، تاریخی و اسلامی باید واقعیت آرمانهای انقلاب را به مردم انعکاس دهند تا نسل جدید با حقایق اندیشه های امام راحل(ره) آشنا شوند.

افرادی که وظیفه خدمتگزاری در حوزه های مختلف را بر عهده دارند، تریبونی برای معرفی انقلاب باشند تا بتوانیم نسل های جدید را با آرمانهای انقلاب و شهدا آشنا کنیم.

در پایان این مراسم، که با حفظ کلیه پروتکل های بهداشتی برگزار شد گروه موسیقی سنتی و آکادمی تکواندو به اجرای برنامه پرداختند.