فرماندار دماوند:بنیان نظام اسلامی بر دانش جامعه استوار است

۰۶ دی ۱۳۹۰ | ۱۷:۴۶ کد : ۵۹۴ اخبار
فرماندار شهرستان دماوند، بنیان نظام جمهوری اسلامی ایران را بر اصل دانش و محوریت علم در جامعه استوار دانست...
به گزارش خبرنگار آنا، علی‏رضا قاسمی‏فرزاد در آیین بزرگداشت هفته پژوهش که با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن، شهرداران دماوند و رودهن و جمعی از پژوهشگران در سالن آمفی‏تئاتر دانشگاه آزاد رودهن برگزار شد، اظهار داشت: رژیم ستم‏شاهی رویکردی عکس این اصل را درپیش گرفته بود.
وی ادامه داد: طاغوتیان در ادوار سیطره خود بر این مرز و بوم اسلامی همواره رمز ماندگاری حاکمیتشان را توسعه جهل و نادانی در جامعه قلمداد می‏کردند.
قاسمی‏فرزاد اضافه کرد: پس از انقلاب شکوهمند اسلامی و ظهور نظامی مبتنی بر دین مبین اسلام، وضع به گونه‏ای دیگر شد و دانش، بنیان و اساس کشور را تشکیل داد.
فرماندار شهرستان دماوند با بیان اینکه بیشترین ارتباط مقام معظم رهبری با دانشگاهیان است، گفت: از جمله مصادیق بارز دانش‏محوری در نظام مقدس جمهوری اسلامی بیشترین حضور مقام عظمای ولایت در جمع دانشگاهیان است.
وی ادامه داد: این اهتمام ویژه مسئولان به علم و پژوهش در سالیان اخیر به ثمر نشست و کشور در زمینه‏های مختلف علمی نظیر سلول‏های بنیادین، فناوری هسته‏ای، تسخیر فضا و ... توفیقات شایانی را کسب و به تالار افتخارات خود افزود.
قاسمی‏فرزاد با اشاره به جایگاه پژوهش در آیات، احادیث و روایات اظهار داشت: جایگاه و منزلت پژوهش در آیات قران کریم، احادیث معصومین (ع) و روایات بزرگان دین تبیین شده است.
فرماندار شهرستان دماوند تصریح کرد: مولای متقیان علی (ع) در گوشه‏ای فرمایشات گران‏قدر خود می‏فرمایند که "علم بر دو نوع است".
وی ادامه داد: آن امام همام در این حدیث قدسی ادامه می‏دهند که "علمی که با سعی و تلاش کسب می‏شود و عملی که از طریق استماع به دست می‏آید".
قاسمی‏فرزاد افزود: با تکیه بر این حدیث پرمغز از نخستین ستاره تابناک آسمان امامت و ولایت می‏توان به اهمیت دانش مبتنی بر تحقیق پی برد.
فرماندار شهرستان دماوند پیشرفت و توسعه را از محصولات پژوهش خواند و گفت: اگر پژوهش و پژوهشگری وجود نداشته باشد، به طور قطع توسعه و پیشرفت از بطن جامعه رخت خواهد بست.