اردوی زیارتی ، سیاحتی واحد رودهن به قم و جمکران

۱۵ تیر ۱۳۹۲ | ۱۸:۳۱ کد : ۵۹۳ اخبار
اردوی زیارتی، سیاحتی قم و جمکران با شرکت بیش 50 نفر از اساتید و کارکنان....

اردوی زیارتی، سیاحتی قم و جمکران با شرکت بیش 50 نفر از اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی  واحد رودهن به همت معاونت فرهنگی دانشگاه رودهن برگزار گردید .
به گزارش خبرنگارفرهیختگان ،حجه الاسلام محمد حسین احمد زاده فرد معاون فرهنگی دانشگاه اظهار داشت : این اردوی زیارتی و سیاحتی یک روزه مورد استقبال گرم اساتید و کارکنان درماه شعبان قرار گرفت
وی در رابطه با  اردوهای سیاحتی و زیارتی استادان ، کارکنان و دانشجویان برای زیارت عتبات عالیات گفت، برابر مصوبات شورای فرهنگی دانشگاه ، رعایت بخشنامه های سازمان مرکزی و حمایت هیات رئیسه، بویژه دکتر ایرانبخش رئیس واحد ، در رابطه با  اردوهای سیاحتی و زیارتی استادان ، کارکنان و دانشجویان و زیارت عتبات عالیات ، در حال برنامه ریزی و برای اطلاع علاقه مندان از سوی سایت دانشگاه جهت ثبت نام  اطلاع رسانی خواهد گردید .
معاون فرهنگی رودهن اظهار داشت : برای اوقات فراغت فرزندان، اساتید و کارکنان با همکاری معاونت دانشجویی ، اداره تربیت بدنی دانشگاه ، کلاس آموزشی قرآن ، هنری و کامپیوتر و ورزشی برگزار شده و مورد استقبال گرم  علاقه مندان قرار گرفته است .
حجه الاسلام محمد حسین احمد زاده فرد بیان داشت ، صبح های شنبه کلاس تفسیر قرآن کریم برای کارکنان و صبح های چهار شنبه قرائت زیارت عاشورا در مسجد پیامبر اعظم ( ص ) برگزارمی شود .

رودهن :خبرنگارفرهیختگان –ایرج صادقعلی

1392/4/15 14:01:05