برگزاری کارگاه دانش خانواده و جمعیت در واحد رودهن

۲۷ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۷:۰۷ کد : ۵۹۱ اخبار

کارگاه دانش خانواده و جمعیت با حضور دکتر نقی شجاع رئیس واحد، حجت الاسلام والمسلمین طیبی رئیس شورای گروه معارف دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران ، حجت الاسلام والمسلمین وفایی دبیر شورا، حجت الاسلام والمسلمین احمدزاده معاوت فرهنگی واحد، دیباجی مدیر گروه معارف اسلامی واحد و اساتید دارای مجوز اخلاق برگزار گردید.
به گزارش خبرنگارفرهیختگان؛دکتر نقی شجاع در این جلسه ضمن تاکید توجه به دروس معارف اسلامی به جهت تاثیرگزاری خاص آن بر مخاطبان، برگزاری چنین کارگاه‌هایی را برای اساتید این گروه ضروری دانستند و بر ضرورت تشکیل کارگاه برای مجوز تدریس دانش خانواده و جمعیت یادآوری نمودند.
در ادامه مدرسان کارگاه در دو نوبت صبح و بعد از ظهر با طرح مطالب خود به بحث و تبادل نظر درباره مهمترین مساله که ارتباط افزایش و یا کاهش جمعیت با اشتغال و محورهای توسعه اقتصادی است پرداختند که پیامدهایی در حوزه اقتصاد دارد.
دکتر عباسی ولدی استاد جمعیت شناسی در مورد دانش خانواده و جمعیت گفت: در این کارگاه ضمن آشنایی با تبیین مسئله جمعیت و مباحث ضروری و کلیدی آن بایستی با مطالعه منابع مرتبط به افزایش اطلاعات خود پیرامون این حوزه بپردازند و همچنین بتوانند در کلاس‌های خود در میان نسل جوان کنونی این دغدغه را به وجود آورند که خطرات کاهش جمعیت، پیرشدن جمعیت، کشور را در آینده نزدیک مورد تهدید جدی می‌دهد.
در ادامه دکتر حکمت نیا، دیگر مدرس این کارگاه بیان داشتند: زمان آن رسیده که متخصصان علوم پایه پزشکی روانشناسی بالینی در کنار عالمان دینی طی سلسله همایش و هم اندیشی با بررسی همه جانبه زوایای مختلف این مسئله را متناسب با اقتضائات راهبردی کشور به انسجام و یکپارچگی رسانده و برای مدیریت جمعیت کشور دستورالعمل‌ها و خطوط راهنمای لازم و مناسبی را ارائه نمایند، در غیر این صورت کم اعتنایی به این مسئله جامعه را با دشواری هایی مواجه خواهد نمود.

رودهن:خبرنگارفرهیختگان – ایرج صادقعلی

1393/5/28     12:37:48