غار 500 متری «بورنیک» پذیرای کوهنوردان رودهنی

۱۵ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۳:۵۶ کد : ۵۹ اخبار
غار «بورنیک» به همت دانشگاهیان رودهنی مقصد تیم کوهنوردان این منطقه شد و...

غار «بورنیک» به همت دانشگاهیان رودهنی مقصد تیم کوهنوردان این منطقه شد و زیبایی و ورزش با هم گره خورد.
اعضای تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن غار زیبای «بورنیک» در شهرستان فیروزکوه را پیمودند.
غار بورنیک در 120 کیلومتری شرق استان تهران و 12 کیلومتری جنوب غربی فیروزکوه قرار دارد.
این غار زیبا با جلوه‏های خیره‏کننده و منحصر به فرد اکوتوریسمی و در 6 کیلومتری حاشیه جنوبی روستایی به نام «هرانده» خودنمایی می‏کند.
غار بورنیک از سه تالار عظیم تاقدیسی تشکیل شده است که در سقف هرکدام از آنها شکاف نخستین غار نمایان می‏شود.
طول شعبه اصلی غار حدود 500 متر تخمین زده می‏شود و مسیر رسیدن به غار بورنیک دارای مناظر زیبایی است که نگاه هر گردشگری را به خود مجذوب می‏کند.
مسئولیت این پیمایش برعهده رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن بود.
سایر اعضای شرکت‏کننده را حسین زارع، عظیم امجدی، احمد نورمحمدی، ساسان کرمخانی، محمد آقامیرزایی، سیدشهرام صالحی، علی براری، شعبان دیوسالار و امیرحسین براری تشکیل می‏داد.