نشست بصیرتی هم دانشگاهی در واحد رودهن

۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۱۶:۴۴ کد : ۵۸۹۹ اخبار
با حضور حجه الاسلام سید محمد حسینی امام جمعه بخش رودهن و معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رودهن، حجت الاسلام اسفندیار مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه دماوند، حجت الاسلام محمد حسین احمدزاده معاون فرهنگی دانشجویی واحد، معاونان، مدیران و فعالین حوزه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، نشست بصیرتی هم دانشگاهی، با موضوع مکتب حاج قاسم و تاثیر آن بر تربیت نسل معاصر در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

.به گزارش روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی واحد رودهن، حجت الاسلام حسینی امام جمعه بخش رودهن و معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با ذکر فرازی از وصیت نامه شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: محبت و دلدادگی به اهل بیت(ع)، حمایت از مظلوم، دل بستن به خدا، اخلاص، ارتباط قوی با خدا به فکر حساب و کتاب روز قیامت بودن از جمله درس هایی است که می توان از مکتب حاج قاسم گرفت و امیدوارم خدا به واسطه خون پاک بر زمین ریخته این شهید والامقام همه ما را به راه راست هدایت فرمایید که در دفاع از دین اسلام و حفظ کیان مملکت تمام سعی و تلاش خود را بکار گیریم و از هیچ کوششی فروگذار نباشیم.

در ادامه حجت الاسلام اسفندیار مسئول حوزه نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه دماوند، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع استادان وکارکنان  واحد رودهن، گفت: اگر شهید حاج قاسم سلیمانی این همه عزت پیدا می کند بخاطر آن بود که بدان چیزهایی که می دانست و واقف بود عمل می کرد و تمام اعمالش  فقط در راه رضای خداوند بود .

وی افزود: مکتب حاج قاسم یعنی خدا و ما با سیری به زندگانی و چگونگی عملکرد ایشان در می یابیم که وی در سخت ترین شرایط نیز از یاد خدا غافل نمی شد .

اسفندیار تصریح کرد : حاج قاسم به ولایت فقیه التزام عملی داشت و این اولین اصل ایشان بود و در قدم دوم اعتقاد راسخ وی به نظام جمهوری اسلامی وآنچه مبنای آن بوده است.

وی ضمن انتقاد از برخی جریانات غربگرا خاطر نشان کرد: ما همیشه بیشترین ضربه ها را از ناحیه افرادی خورده ایم که در مقابل فرمایشات حضرت آقا ایستادگی می کنند و تحت هر شرایطی بدنبال مذاکره با غربی ها هستند

نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه دماوند اصل سوم مکتب حاج قاسم را بکارگیری افراد مخلص عنوان کرد و گفت: تجمل گرایی مسئولین آفت نظام اسلامی است و در تمام پست ها باید افرادی گمارده شوند که فکر و ذکرشان خدمت به مردم باشد.

در پایان ،با حضور  بر مزار شهید گمنام دانشگاه و غبار روبی و عطر افشانی مزار شهید مراسم خاتمه یافت.

( ۱ )