آغاز صحت‌سنجی و تایید شماره تلفن همراه دانشجویان در سامانه آموزشیار

۱۷ دی ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۱ کد : ۵۸۸۲ اطلاعیه ها
.

قابل توجه دانشجویان گرامی و عزیز

صحت سنجی شماره تلفن همراه و بهره گیری از خدمات سامانه آموزشیار از طریق برنامه نصب شده روی تلفن همراه

از روز شنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۱۳ به منظور ارایه خدمات برخط و آگاه رسانی لحظه ای امور آموزشی به دانشجویان گرامی در مرحله اول، فرایند صحت سنجی و تایید شماره تلفن همراه شما در سامانه آموزشیار آغاز خواهد شد. پس از ورود به سامانه آموزشیار و تایید شماره تلفن همراه شما، فرایند دریافت کد اعتبار سنجی و صحت سنجی شماره تلفن همراه در سامانه آموزشیار  صورت می گیرد.

پس از تکمیل فرایند صحت سنجی شماره تلفن همراه کلیه دانشجویان، در مرحله دوم که طی هفته های آتی اطلاع رسانی می شود، استفاده ازبرنامه قابل استفاده در تلفن همراه برای آگاه رسانی و دریافت خدمات آموزشی ارائه می شود.

ضمنا ، برای دانشجویانی که بدهی شهریه و یا اقساط صندوق رفاه خود را حسب زمان های تعیین شده پرداخت نکرده باشند، امکان پرداخت بصورت الکترونیکی قبل از شروع امتحانات فراهم می باشد. لازم به توضیح است استفاده از خدمات آموزشی منوط به تسویه بدهی مالی می باشد. به این منظور و حسب روال ترم های قبل، برای آن دسته از دانشجویانی که دارای بدهی شهریه می باشند ، لازم است قبل از شروع امتحانات بدهی خود را تسویه و یا با هماهنگی حوزه مالی/ صندوق رفاه واحد دانشگاهی اقدام به پرداخت بدهی و یا استفاده از وام دانشجویی نمایید.

/file/download/news/1609654833-1609537358-1609528188-1-.pdf

( ۲ )