مراسم جشن فارغ التحصیلی 3000 دانشجو در واحد رودهن

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۶:۳۴ کد : ۵۸ اخبار
مراسم جشن فارغ التحصیلی بیش از 3000 دانشجو با حضور دکتر شجاع رئیس واحد ...

مراسم جشن فارغ التحصیلی 3000 دانشجو در واحد رودهن
     مراسم جشن فارغ التحصیلی بیش از 3000 دانشجو با حضور دکتر شجاع رئیس واحد رودهن حجه الاسلام سراج مسئول نهاد مقام معظم رهبری در واحد رودهن ، شورای شهر رودهن جانشین امام جمعه پردیس ، دکترحمدی معاون داشجویی واحد ، دانشجویان و والدین آنها در سالن باقرالعلوم دانشگاه آزاد اسلامی رودهن برگزار گردید .
      به گزارش خبرنگارآنا : دکترشجاع ضمن خوش آمدگویی به کلیه شرکت کنندگان گفت : دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از فرزندان نظام جمهوری اسلامی با یاری پر سخاوت و پر برکت حضرت امام خمینی (ره) و حمایت بی شائبه مقام معظم رهبری و حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی و درایت مدیریتی جناب آقای دکتر جاسبی و ریاست عالیه دانشگاه جناب آقای دکتر میرزاده امروز بر خود می بالد که در گسترش علم، نخبه پروری و هدایت جوانان عزیز این مرز و بوم در راه علم آموزی گام های بس بلندی برداشته است. پیام این دوراندیشی ها و تفکرات بلند، هزاران مدیر و نیروی کارآمد علمی است که در عرصه ها و سنگرهای گوناگون مشغول خدمت صادقانه می باشند..
وی اظهار داشت :در این دانشگاه تمام تلاش مان آن است که بتوانیم به تولید، توسعه و دانش در جامعه ایران اسلامی کمک کنیم و تعامل مناسبی را با صنعت و جامعه داشته باشیم. یکی از راهکارهای پیشرفت در این زمینه راه اندازی و گسترش شرکت های دانش بنیان است که از اهمیت بسزایی برخوردار است.
رئیس واحد رودهن گفت :امروز نتیجه چندین سال آموختن و یادگیری را در جشن فارغ التحصیلی 180 نفر که حائز رتبه نخست در رشته‌های مختلف شده اند ، نظاره گریم که امروز مرحله ای از کسب علم را به پایان رسانیده اند اما فارغ التحصیلی پایان راه نیست، بلکه آغازی برای ساختن ایرانی آباد و مستقل است.
دکتر شجاع گفت:از شما فارغ التحصیلان عزیز خواستارم که با پایان مقطعی از مسیر تحصیل، به دنبال آغاز مرحله جدید باشید و نیز پیوندتان را با دانشگاه قطع کنید و همیشه این دانشگاه را خانه اصلی خود دانسته و ما را در پیشبرد اهداف عالیه آن یاری دهید. از شما بزرگواران می خواهم با عضویت در کانون فارغ التحصیلان دانشگاه، ما را با تجربیات علمی خود یاری رسانید.
صدور گواهینامه های موقت درواحدرودهن کمتر از 10 روز
دکترحمدی معاون دانشجویی واحد رودهن ضمن تشکر از کلیه حاضرین که در یک روز به یاد ماندنی اینجاجمع شدندو حائز رتبه ممتاز یا اول شدند و لباس فارغ التحصیلی را به تن کردندگفت 31: سال پیش دانشگاه آزاد واحد رودهن با 2 رشته و 75 دانشجو تاسیس شد و امروز بعد از 31 سال تعداد رشته های مشغول به تحصیل در مقاطع مختلف به 84 رشته و بیش از بیست هزار دانشجو رسیده است
وی گفت: دانشگاه در شرایطی به بالندگی تکاملی و پیشرفت رسیده که با کوشش، سعی و تلاش تمامی دست اندرکاران اساتید، کارکنان و مهم تر از همه دانشجویانی که در این دانشگاه سهم مهم این بالندگی را دارند رسیدیم و امروز در حالی صحبت از امور فارغ التحصیلی می کنیم که روزانه 150 تا 200 نفر تاییدیه تحصیلی شان به امور دانشجویی می آید و از این جهت خوشحالیم که فرزندانمان که در اینجا فارغ التحصیل شدند یا در جایی اشتغال دارند یا تحصیل می کنند. با ضریبی که ما در آمار و ارقام داریم 70 درصد دانشجویان این واحد مشغول به کار شدند و این جای بسی خوشحالی است.
حمدی گفت: امروز صدور گواهینامه های موقت به کمتر از 10 روز رسیده است
هیچ دینی بیشتر از اسلام روی علم تاکید نکرده است
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن گفت: از خدای بزرگ برای همه شما بزرگواران خصوصاً فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن موفقیت بیشتر را مسئلت می نمایم
وی گفت: جایگاه علم در اسلام را همه می دانیم و تکرار مکررات است فقط اشاره می کنم بنده تحقیق کردم شما هم تحقیق کنید هیچ دین و مکتب و آیینی بیشتر از اسلام روی علم تاکید نکرده است.
سراج گفت: مطالب بسیار زیادی در بحث مقام علم، عالم و معلم داریم که هر کدام مطلبی یا نکته ای درآن نهفته است. ازیرا اسلام در بحث علم مرز و جغرافیا نمی شناسد. اسلام علم را منحصر به زن یا مرد نمی داند. اسلام محدودة زمانی نمی شناسد برای کسب علم از نظر تعاریف عادی اجتماعی قراردادی در یک مقطعی از تحصیلات فارغ التحصیل شدید چون علم پایان ندارد پیامبر اکرم (ص)فرمود از گهواره تا گور دانش بجویید.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن گفت: شاید این سوال در ذهن شما باشد که اگر اسلام چنین است و این همه به علم تاکید دارد پس چرا مسلمانان عقب افتادند پاسخش را روشنفکران غربی و شرقی داده اند به عنوان مثال ویل دورانت کتاب تاریخ تمدنش تقریبا جزو آثاری است که جهانی شده و شهرت پیدا کرده و چندین جلد است.وی در این کتاب مفصل از دانش مسلمین صحبت نمود و می گوید ما غربی ها پیشرفت های علمی مان را مدیون مسلمانان هستیم. الان که غربی ها از نظر دانش و تکنولوژی جلو است آن وقت ها پرچمداران دانش مسلمانان بودند.
وی گفت: سید جمال الدین اسدآبادی روشنفکر شرقی علت عقب افتادگی مسلمانان را درست عمل نکردن به مفاهیم اسلام و قرآن دانست .
سراج گفت: نکته ای را که فارغ التحصیلان باید مدنظرشان باشد این است که نتیجه علم ما چه بوده و چگونه از علم خود استفاده نماییم.
وی گفت: علم سه مرحله دارد. مرحله اول تکبر، مرحله دوم تواضع و مرحله سوم جهل است.

1393/2/24 12:04:41