سراج: ایمان استوار و دانش سرشار از ویژگی های حضرت معصومه (س) است

۲۹ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۲:۳۰ کد : ۵۷۹ اخبار
مراسم جشن میلاد کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختران با همکاری...

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن گفت: از ویژگی های والای حضرت معصومه (س)ایمان استوار و دانش سرشارش بود.
مراسم جشن میلاد کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختران با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام سراج طی سخنانی به بیان فضائل وجودی حضرت معصومه (س) پرداخت و اظهار داشت: از ویژگی های والای آن بزرگوار، ایمان استوار و دانش سرشار بود، آن حضرت از نظر عبادت و عبودیت در مرحله ای عالی و رفیع قرار داشت و از لحاظ دانش و علم نیز سرآمد بود به گونه ای که وقتی حضرت موسی بن جعفر (ع) در ماجرایی مشاهده کرد که دختر ارجمندش چگونه با دقت فراوان مسائل مهم علمی مردم را پاسخ داد، فرمود: فداها ابوها، (پدرش فدایش باد)، این تعبیر ما را به یاد فرمایش مشابهی می اندازد که رسول خدا (ص) در خصوص حضرت زهرا (س) به کار برده است و نشان از عظمت وجودی این بانوان بزرگوار دارد.
سراج در ادامه به ویژگی «عصمت و معصومیت» حضرت معصومه اشاره کرد و گفت: این لقبی است که حضرت رضا (ع) به آن بانوی بزرگوار داد و از آنجا که امام معصوم هرگز در وصف کسی مبالغه نمی کند و بر اساس حقایق سخن می گوید، بخوبی به مقام عصمت آن حضرت پی می بریم.
وی، عفاف، حجاب و شرم و حیاء ، را از ویژگی های دیگر آن بانوی با فضیلت ذکر نموده و اظهار داشت:دختران، مردان و زنان مسلمان نباید در دینداری خود به برخورد گزینشی و سلیقه ای روی آورند. بلکه باید الگوی بزرگ اسلامی را ملاک و معیار قرار داده و بر اساس رفتار آن الگوهای بزرگ گام بردارند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن ، ولایت مداری و عشق به امامت که رمز پیروزی مسلمانان است را از ویژگی های آن حضرت دانست و با اشاره به مقام شفاعت آن بزرگوار در قیامت، مطالب خود را به پایان برد.
در خاتمه این مراسم محمدی از معاونت فرهنگی دانشگاه، ضمن تبریک این روز، برندگان مسابقه کتابخوانی «یاس نبوی» را اعلام و با حضور جمعی از مسئولین هدایای ارزنده ای به برندگان اهداء نمود و سپس با اهداء شاخه گل به خواهران دانشجوی نمازگزار، روز دختران به آنان تبریک گفته شد.