دانشگاهها فلسفه حجاب را تبیین کنند

۳۰ دی ۱۳۹۱ | ۰۱:۲۵ کد : ۵۷۷ اخبار
پنجمین شورای فرهنگی بخش رودهن دردانشگاه آزاداسلامی رودهن برگزارگردید...

امام جمعه رودهندر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن:
پنجمین شورای فرهنگی بخش رودهن دردانشگاه آزاداسلامی رودهن برگزارگردید
به گزارش خبرنگار آفرینش دکترعلیرضا ایرانبخش رئیس واحد رودهن ضمن خیر مقدم افزود:
دکتر دانشجو ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشتند در یک دست پرچم فرهنگ و در دست دیگر ارتقاء فرهنگ و باورهای دینی و آموزه های دینی از اهداف ایشان می باشد .
وی گفت : بحث حجاب و عفاف یک بخش از پازل دشمن است خیلی با تدبیر و با برنامه ریزی باید حرکت کنیم از صاحب نظران و آسیب شناسان اجتماعی سفارش طرح تحقیقاتی نمودیم و چندین کارگاه سخنرانی تاکنون در رابطه با آسیب شناسی اجتماعی برگزار شده است .
دکتر ایرانبخش اظهار داشت : از آسیب های اجتماعی مهم دانشجویان ، بیکاری و عدم برنامه ریزی اوقات فراغت دانشجویان است ، از برنامه های دانشگاه می توان راه اندازی بازارچه امید دانشجویی ، جشنواره های فرهنگی ، هنری و ملی ایران ، برنامه های ورزشی و اقامه نماز جماعت و قرائت ادعیه را می توان نام برد .
وی گفت : افزایش سرویس ایاب و ذهاب دانشجویان ، کیفیت مواد غذایی ، سالن های مجهز سلف غذا ، راه اندازی هیات مذهبی برای استادان – کارکنان و دانشجویان و دعوت از سخنرانان برجسته کشوری و اثر بخشی و نظر سنجی از برنامه ها ، کنترل ورود خروج دانشجویان با سیستم هوشمند که ورود افراد متفرقه به دانشگاه قطع می گردد را می توان نام برد و با وحدت ، تفاهم و همدلی در اجرای برنامه های شهری و دانشگاه موفق خواهیم بود .
دکترایرانبخش ادامه داد،از آنجائیکه با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص تهاجم فرهنگی مورد نظر دشمن تعبیر به جنگ اراده ها و نبرد عقیده ها شده است ضروری به نظر می رسد که در حوزة فرهنگ و فرهنگ سازی با رویکرد ابزارهای ذرین فرهنگی و رصد فضاهای مجازی و سایبری برای دانشجویان و اساتید علاوه بر الگودهی به یک سبک زندگی اسلامی- ایرانی نیز دست یابیم.
 امام جمعه شهرهای رودهن، بومهن، پردیس و آبعلی گفت:مراکز علمی باید فلسفه حجاب را به صورت ویژه تبیین کنند و آموزش های لازم را به شیوه های مختلف ارائه دهند.
حجت الاسلام والمسلمین حسین توسلی در پنجمین نشست شورای فرهنگ عمومی رودهن افزود: حجاب از پایه های دین اسلام است و باید درجامعه بویژه جوانان به عنوان یک ارزش تبیین شود.
وی با بیان اینکه دشمن از اهمیت موضوع حجاب و ارزش های آن آگاه است خاطرنشان کرد: دشمنان از هر وسیله ای برای مقابله با این فرهنگ استفاده می کنند.

نهادینه کردن حجاب باید از خانواده آغاز شود
رییس دفتر فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر رودهـن نیز در این نشست گفت:توجه جدی به توسعه فرهنگ عفاف و حجاب درجامعه ضروری است.
حجت الاسلام و المسلمین مجید عبداللهی افزود: گسترش این فرهنگ نیازمند عزم جدی در احیای امر به معروف و نهی از منکر درجامعه است .
وی با تاکید بر استفاده از همه ظرفیت ها از جمله رسانه ها و دانشگاهها برای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب درجامعه اظهار کرد: نهادینه کردن این فرهنگ باید از خانواده آغاز شود و درجامعه تعمیم یابد.
رییس دفتر فرهنگ و ارشاد اسلامی رودهن گفت: احساس تکلیف به مصوبات شورای فرهنگ عمومی، بسیاری از مشکلات فرهنگی جامعه و منطقه را حل خواهد کرد.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری جلسات شورای فرهنگ عمومی و بررسی جایگاه فرهنگ دینی در سطح شهر افزود: با توجه به اهمیت مصوبات این جلسات، با تبادل افکار و تجربیات یکدیگر برای رسیدگی به مشکلات فرهنگی و اجتماعی شهر باید گام برداریم.
نشست شورای فرهنگ عمومی رودهن با موضوع بررسی حجاب وعفاف در ادارات و ارزیابی عملکرد هیات های مذهبی در ماه محرم و صفر با حضور اعضای شورای فرهنگ عمومی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد.

رودهن: خبرنگار آفرینش- ایرج صادقعلی

1391/10/29   21:55:54