پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن بمناسبت سالروز تشکیل بسیج مستضعفان

۰۲ آذر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۷ کد : ۵۷۰۰ اخبار

دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با صدور پیامی سالروز تشکیل بسیج مستضعفان را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی واحد ردهن در متن این پیام آمده است:
تشکیل بسیج مستضعفان به فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره)، از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است که امروز پس از گذشت 41 سال از حیات پر برکت انقلاب با عظمت اسلامی، ثمرات حماسه آفرینی ها، فداکاری ها و تلاش های این نهاد ارزشمند انقلابی و مردمی در تمام عرصه ها مشهود است.
امروز جامعه ی ما، بیش از هر زمان دیگری نیازمند فداکاری و بازگشت به باورهای الهی و انسانی نهفته در تفکر بسیجی است.
با امید این که این نهاد انقلابی در سایه توجهات حضرت باریتعالی و بهره‌گیری از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، با شعار محوری "بسیج، پیشرو خدمت و امیدآفرین" توانمندتر و پرفروغ‌تر از گذشته در عرصه‌های مختلف حضور فعال، مستمر و جدی داشته باشد.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران بسیجی، هفته بسیج و 5 آذر سالروز تاسیس این نهاد مقدس را به تمامی بسیجیان غیور شهرستان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای همه عزیزان سعادت، سربلندی و تداوم توفیق را مسئلت می نمایم.

دکتر حسن شهرکی پور
                                                                                     رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن