عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن مسئول بسیج اساتید شد

۲۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۴ کد : ۵۶۸۷ اخبار
محمد رسول روزبه عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و از اساتید گروه معارف، طی مراسمی به عنوان مسئول بسیج اساتید واحد رودهن معرفی شد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن مسئول بسیج اساتید شد

محمد رسول روزبه عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و از اساتید گروه معارف،  طی مراسمی به عنوان مسئول بسیج اساتید واحد رودهن معرفی  شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن،آیین تکریم و معارفه مسئول بسیج اساتید با حضور امیر احمری نژاد رئیس سازمان بسیج اساتید استان تهران، حجت الاسلام حسین عبدالله پور مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه درناحیه بسیج دانشجویی وسازمان بسیج اساتید ، اسماعیل حشمتی مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان تهران وجانشین بسیج اساتید استان تهران، حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن وعلیرضا سلطانی مدیر گزینش  در  محل دفتر رئیس واحد برگزار شد.

در این مراسم، محمد رسول روز به عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به عنوان مسئول بسیج اساتید واحد رودهن معرفی و از زحمات و خدمات حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن به عنوان مسئول سابق بسیج اساتید تقدیر به‌عمل آمد.

( ۲ )