پنجمین سالگرد شهادت مدافع حرم سیداسماعیل سیرت نیا

۱۶ آبان ۱۳۹۹ | ۱۶:۵۵ کد : ۵۶۷۲ اخبار
دکترحسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به مناسبت پنجمین سالگرد شهید مدافع حرم اهل بیت (ع) سید اسماعیل سیرت نیا پیامی صادرکرد

بسم رب الشهدا و الصدیقین

تاریخ گهربار و پرحماسه شیعه، همواره بیانگر تجلی و تأسی راست قامتان و دلباختگان عرصه جهاد و شهادت در راه مولا و مقتدای خویش حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است که در روز عاشورا فرمودند آیا حمایت کننده ای هست تا از حرم رسول خدا حمایت کند؟

امروز مدافعان حریم امامت و ولایت، شجاعانه و عاشقانه، با بذل جان خویش از حرم مطهر حضرت زینب(سلام الله علیها) دفاع می‌نمایند و با شهادت خود برگ زرین دیگری از حدیث عشق و تبعیت از مولا و سرور خود رقم می‌زنند.

اینجانب،  با تبریک و تسلیت پنجمین سالگرد «شهادت شهید مدافع حرم سید اسماعیل سیرت نیا» به محضر امام عصر (عج) و نایب برحقش مقام معظم رهبری، همه ملت ایران، بویژه خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی رودهن ، از خداوند، عاجزانه مسئلت می‌کنم تا نتیجه این دلاور‌مردی‌ها و رشادت‌ها را پیوند انقلاب اسلامی به انقلاب حضرت مهدی(عج) قرار دهد.

شهید سیرت نیا بسیار دلاورانه در مقابل دشمن ایستادگی کرد ، برای دانشگاه آزاد اسلامی رودهن مایه افتخار است که یک جوان از این واحد دانشگاهی به عنوان یک چهره جوان مؤمن انقلابی مطرح شده و در نهایت با دستیابی به درجه رفیع شهادت یاد و خاطره ای درخشان از خود بر جای گذاشت. دعای خیر خانواده های شاهد نیاز همه ما جهت ادامه راه است و امیدوارم خدمتگزارانی صادق برای خانواده های شاهد باشیم.

حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن

( ۱ )