صعود تیم گروه کوهنوردی واحد رودهن به قله فیل زمین

۱۷ بهمن ۱۳۹۰ | ۱۷:۰۵ کد : ۵۶۵ اخبار
تیم گروه کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن موفق به فتح 3340 متری قله فیل زمین درالبرز ...
آنا:تیم گروه کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن موفق به فتح 3340 متری قله فیل زمین درالبرز مرکزی لار شدند.
به گزارش خبرنگار آنا، هدف ازاین صعود زمستانی ارج نهادن به سی وسومین سالگرد دهه فجرانقلاب اسلامی و صعود سراسری به 12 قله که از طرف هیأت استان تهران برنامه ریزی شد برگزار شد.

این صعود یک روزه در برف و یخ جهت آزمایش تجهیزات در برابر سرمای زیادانجام شد.
مسئولین برنامه و شرکت کنندگان:
سرپرست برنامه:عظیم امجدی
مربی:بهرام صالح نیا
اسامی شرکت کنندگان:
1- احمد نورمحمدی 2- احمد سلطان آهی 3- محمد آقامیرزایی 4- الله وردی جبارپور 5 – محمدرضا همتی 6- کاظم امجدی 7- محمد کماچی 8- علی براری 9 – مهدی حسین رحیمی 10- فیروز وطنی
این صعوددرمنطقه وسکاره در قسمت شمال شرق شهر رودهن که به کوههای لواسانات و در 70 کیلومتری شرق پایتخت در البرز مرکزی با ارتفاع حدود 3340 متر بالاتر از سطح دریا در منطقه ای به نام فیل زمین که دارای طبیعتی بس زیبا و شگرف و با ویژگی های خاص این منطقه در تابستان محل مناسبی برای ییلاق دامپروران می باشد برگزارشد.
صعود به سمت قله ساعت 8 صبح از رودهن ابتدای بلوار شریعتی روز شنبه 15 بهمن آغاز و ، اتمام برنامه ساعت 15:30همان روزانجام گرفت .